返回列表 回復 發帖
送分小游戏
1.上半场比分   估中奖tvb币10万           

2.全场比分  估中奖tvb币10万

两题都估中加送tvb币30万

注:
发帖时请注明参加送分小游戏(切记)
截止:比赛开始

只限"活躍"
曼迷會迷參與,
何為活躍? 版主會自行決定。

例:
参加送分小游戏
1. 2:0
2. 5:0
其實今晚場波我有D擔心,中場點排人呢?442/433/451?
大家有咩意見呢?

中場傷既傷,休既休

----------------
不要見到阿仙奴上場0射門的數據而開心,我覺得這數據是雲加以守為攻的戰術,1射門都可以1進球!小心小 ...
tok 發表於 2011-3-12 08:03
前锋同后防无么大问题,中场认真头痕
我估奧拔頓会正选
如果佢有正選,我超失望呀
點解季中唔收返奇華利呢!
佢唔差過而家D中場後備架!
tok 發表於 2011-3-12 19:30
真系无人用,距起码有d突破能力
预备队概球员今季费sir一次都无俾机会,我念今场都系甘
大孖入波
何谓北斗七星阵?
ultrabitch 發表於 2011-3-13 01:43
详见金庸武侠巨著《射雕英雄传
曼联上半场射门俾大细孖包办,费sir认真高招
上半场结束, 整体的表现还算可以
FABIO进球, 还真的来自小豌豆啊.... 他的头球威胁真的非常大啊... 兴奋中!!!!

后卫没什么犯错的同时, 老范的出色表现, 又再印证了曼联的龙门不能失去他
真的非常希望他改变初衷, 帮 ...
maidli 發表於 2011-3-13 02:16
隐形好过犯错
肥仔入波
點解出Giggs呢?
tok 發表於 2011-3-13 02:41
控制下节奏
let 朗尼休下啦
贏定了
tok 發表於 2011-3-13 02:53
朗尼仲大把货
完场
送分小游戏赛果
1.1:0
2.2:0

中奖名单:
zzleezz 1 分鐘前 TVB 500000 元  積分轉出  
www.joe 1 分鐘前 TVB 100000 元  積分轉出  
ultrabitch 1 分鐘前 TVB 100000 元  積分轉出  
how2109 2 分鐘前 TVB 100000 元  積分轉出  
k23bb 2 分鐘前 TVB 500000 元  積分轉出  
ivankong 3 分鐘前 TVB 100000 元  積分轉出  
ckw4737 3 分鐘前 TVB 100000 元  積分轉出  
godjockey 4 分鐘前 TVB 500000 元  積分轉出  
rwbosco 4 分鐘前 TVB 100000 元  積分轉出  
amannn 5 分鐘前 TVB 500000 元  積分轉出
費爵爺尋晚無落場指揮?
HIDE 發表於 2011-3-13 12:54
有啊,仲手舞足蹈好似细路甘