返回列表 回復 發帖

和波子相對一年了

點睇都係咁靚仔

波子自己的小天地

開生日禮物(空盒一個)

養到肥肥白白

評分次數

• k23bb

最後一張...波子心想:我幾時先可以減肥成功啊?
最後一張...波子心想:我幾時先可以減肥成功啊?
zzleezz 發表於 2011-3-13 04:55 PM
瘦咗好多啦~行路都快咗兩秒~
瘦咗啲毛又靚在喎!
我仲覺得佢好大隻喎
生日禮物>>>>>(空盒一個)
瘦咗啲毛又靚在喎!
leeyp100 發表於 2011-3-13 11:03 PM
緊係啦~好食好住﹗又唔駛番工揾錢~當然靚仔啦﹗
我仲覺得佢好大隻喎
生日禮物>>>>>(空盒一個)
k23bb 發表於 2011-3-15 08:02 PM
佢個種係大小小~當初我唔知佢會大隻成咁﹗不過呢個Size好好攬㗎! ,空盒岩佢玩﹐
波子最中意搏晒命咁用力扯爛個盒嚟玩﹗

評分次數

• k23bb

我都覺波子係瘦咗
有無諗過揾番個靚女,培下e個靚仔呀

評分次數

• k23bb

我都覺波子係瘦咗
有無諗過揾番個靚女,培下e個靚仔呀
dxb 發表於 2011-3-16 09:42 AM
你好呀dxb~同波子揾女朋友呢件事~我都無再諗囉,我怕帶另外一隻番屋企時波子唔so佢咪麻煩~思前想後都係一隻算囉﹗
聽人講白兔一長大了就對(地盤)好重視﹐女仔都照打㗎﹗ ﹗發生謀殺案就唔好啦~

評分次數

• k23bb

你好呀dxb~同波子揾女朋友呢件事~我都無再諗囉,我怕帶另外一隻番屋企時波子唔so佢咪麻煩~思前想後都係一隻算囉﹗
聽人講白兔一長大了就對(地盤)好重視﹐女仔都照打㗎﹗ ﹗發生謀殺案就唔好啦~ ...
maye2328 發表於 2011-3-17 03:51 AM
如果養隻BB兔應該波子唔會打佢掛 不過波子而家咁嘅身形都係唔好試,容乜易座扁佢

評分次數

• k23bb

好得意阿......
如果養隻BB兔應該波子唔會打佢掛 不過波子而家咁嘅身形都係唔好試,容乜易座扁佢
dxb 發表於 2011-3-19 12:04 PM
波子會坐扁佢老婆~ 真係大鑊囉﹗
Had a lots of good time together and also created a lots of  sweet memeories. Good!
Had a lots of good time together and also created a lots of  sweet memeories. Good!
jackchan100 發表於 2011-3-20 11:49 PM
對呀~每一分钟都feel sweet sweet~
so special... really nice pic