返回列表 回復 發帖

[分享] 皇马中国行广州站花絮 恒大宝贝秀胸夹手机(图)

2011年8月3日,2011年皇马中国行广州站,广州恒大vs皇家马德里,“恒大乳神”酥胸半露不逊前辈巴拉圭乳神里克尔梅。

新闻来源:新浪体育 2011-08-04 15:19
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

佢胸前的二字"恆"大,真是可圈可點呀

中超升班馬,但依家排第一,都比皇馬炒 1:7
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
中超升班馬,但依家排第一,都比皇馬炒 1:7
HIDE 發表於 2011-8-4 19:12
恒大二队对皇马一队,算输得少了
無計啦,聽新聞講恆大星期6又有一場要踢
不過比$人地皇馬黎踢,輸咁多又好似好鬼失威..........
無計啦,聽新聞講恆大星期6又有一場要踢
不過比$人地皇馬黎踢,輸咁多又好似好鬼失威..........
huhut6432gj 發表於 2011-8-4 19:59
班后备同二队球员俾人省到喇喇灵啦
平时无得上场,上场又吾比力
班后备同二队球员俾人省到喇喇灵啦
平时无得上场,上场又吾比力
我系一督屎 發表於 2011-8-4 08:03 PM
我記得(唔知有無記錯)
上次香港好似沙士後咁上下時間,搵左皇馬黎踢左場,好似比左唔知幾多千萬的的
知唔知今場皇馬收幾$呀???
我記得(唔知有無記錯)
上次香港好似沙士後咁上下時間,搵左皇馬黎踢左場,好似比左唔知幾多千萬的的
知唔知今場皇馬收幾$呀???
huhut6432gj 發表於 2011-8-4 20:08
踢场波肯定过千万,出席恒大训练基地开幕又一千万。
我估起码有5千万人仔
中國之行一定搵好多
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
中國之行一定搵好多
HIDE 發表於 2011-8-4 08:48 PM
搵埋搵埋都唔夠佢買人

今年好似無聽見佢地買星既???
挤的还真够辛苦的。。。。
哎,看了那样子,就算是月球那么大都反胃。
谢谢发帖!!!顶一下!!!
最后一张波神好似TVB姚子玲啊。。。
"恆"大