返回列表 回復 發帖
[參加挑戰意甲山遊戲]
第10回 11月07日03:45 拿玻里vs祖雲達斯

第4層(估 入球單雙) 雙
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
取消 = 0:0
人家都話咗流局啦~
zzleezz 發表於 2011-11-7 11:22 AM
比意見姐
okok~
zzleezz 發表於 2011-11-7 11:38 AM
你笑我
笑看風雲~
zzleezz 發表於 2011-11-7 12:17 PM
你 有風洗終施主 回頭是岸
懂先生 "早抖~" 唔係一個答案黎+...

早抖~
[參加挑戰意甲山遊戲]
第11回截止時間 11月20日03:45 拿玻里vs拉素
第4層(估 入球單雙)
時也 命也 技不如腩神也...   

你o地2+咁講講, 腩神可能好難一帆風順
點解你成日都要蝦我?!
zzleezz 發表於 2011-11-21 10:56 AM
你 胸 come 最 廣闊
你地估大細叻果d幫下 k 啦.................
huhut6432gj 發表於 2011-11-21 11:08 AM
6 7 層 係5係要估波胆

明白 明白 理解 理解

過5過到第5層,,..都成問題
一味估大波....一定會中一次~!
zzleezz 發表於 2011-11-21 12:26 PM
一味估細波...應該會快d中
wow...高難度...呢兩隊乜水黎架

睇黎要做吓功課鮮duck.
原來係意大利盃..  一樣+ 我都係亂估 33.33%
#15卡利亞里 [0/-0.5] #11 錫耶納 [0/+0.5]
上        2/2.5         1.9
下        2/2.5        1.8
2.05         主
3.15         客
3.2         和

主小勝機會大dd
第5層(估 半場主客和) 半場和機會應該好大
主客
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件