返回列表 回復 發帖
JN 贏得最多? 唔係掛
HIDE 發表於 2011-10-21 05:52 AM
David 贏得最多   I am a 2hit6
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
金鎸龍華~~最小4WIN~~虛擬馬主最后WINNER应该是我!!!
人在江湖~身不由己
不管你信不信, 反正应该不是我!
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
醒目精英又W
醒目精英又W
威猛哥 發表於 2011-11-3 08:22 AM
知唔知佢夠唔夠分同埋大唔大機會報名今屆打比呀???
知唔知佢夠唔夠分同埋大唔大機會報名今屆打比呀???
huhut6432gj 發表於 2011-11-3 07:38 PM
夠有突啦
白蹄鳥~~哈哈~~我的马又赢啦!!!
人在江湖~身不由己

21/10 之後成績:
jackynelson 0 W 0 P
我系一督屎 魔幻大師 3班第2, 勁闖駒 3班第2 X 2 = $600,000
huhutt6432 醒目精英 2班第1 俊鬥士 2班第1 = 1,500,000
pshum63 白蹄鳥 4班第1 = 300,000
jff6000 0 w 0 p
k23bb 0 w 0 p
go2david 甜將 1班第1, 甜橙 1班第3, 皇帝法令 2班第2 $2,775,000
wathehellqq 0 w 0 p
chowold2 奇葩 2班第3 =$150,000
civicboy1969 0 w 0 p
sweetlemon 好得意 1班第3, 最著數 4班第1 = $450,000
時間 支出 收入 操作
SweetLemon 10 秒前 TVB 400 元  積分轉出  
SweetLemon 1 分鐘前 TVB 300 元  積分轉出  
SweetLemon 2 分鐘前 TVB 450 元  積分轉出  
SweetLemon 2 分鐘前 TVB 450 元  積分轉出  
chowold2 3 分鐘前 TVB 150000 元  積分轉出  
go2david 3 分鐘前 TVB 2775000 元  積分轉出  
pshum63 4 分鐘前 TVB 300000 元  積分轉出  
huhut6432gj 4 分鐘前 TVB 1500000 元  積分轉出  
我系一督屎 6 分鐘前 TVB 600000 元

轉帳俾 sweetlemon 有d問題, 明天再轉
馬主名稱養馬數目WinPlace總獎金

jackynelson10212,480,000
我系一督屎10171,830,000
huhut6432gj3313,250,000
pshum6310311,400,000
k23bb4042,280,000
jff60003011,000,000
go2david10365,275,000
wathehellqq9000
chowold28252,000,000
civicboy19694000
sweetlemon713710,000
差兩場win,我要勳章
畸形人類研究科
差兩場win,我要勳章
go2david 發表於 2011-11-15 02:54 PM
錢銀事小, 勳章事大 唔係人人有咖, 可以響TVB威威
咪就係..
畸形人類研究科
咪就係..
go2david 發表於 2011-11-15 05:28 PM
[借題發揮]
講真, 錢銀你地好多都大把, 個個幾十億, 想響"馬主"身上搵錢就.... 目的都係俾D野大家參與下, 亦只係一個月勞煩你地一次, 又有機會得勳章, 大家HAPPY, 估唔到....唉.
原本諗住月底可以換馬同加新人, 睇怕我都要考慮清楚.
又唔駛太灰心既,我地都非常支持你既遊戲既,如果有咩需要可以隨時同我地講..
老實講,馬不同波,十個人十個知曼聯係乜但十個人可能得幾個人識韋達,所以唔係太多人玩係正常既,不過最緊要係搵到同道中人嘛,你睇下依家有KB版主同PSHUM咁撐你就一定要攪落去啦,遲d一定多d新人玩既
畸形人類研究科