返回列表 回復 發帖
無去, 以後都唔會去元朗, 成班PK咁巴閉唔歡迎外人入去, 一個仙都唔會洗

評分次數

• goldmonk

畸形人類研究科
有无去元朗买饼啊
lhy92725 發表於 2019-7-30 10:51 AM
阿猫啊
畸形人類研究科
猫豬俠
goldmonk 發表於 2019-7-30 11:14 AM
老金
畸形人類研究科
呢排心情點會好...
畸形人類研究科
白衫亂打人, 警察放走晒仲笑笑口
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
畸形人類研究科
警察最後一個人都無拉..
畸形人類研究科
一個星期之後白衫人拎住木棍為警察打氣, 果晚在西鐵站輪到市民及示威者比警察追打
畸形人類研究科
david 回來拉

?_nc_ht=scontent-lhr3- ...
BeiDouChef 發表於 2019-7-30 02:20 PM
精神晒
畸形人類研究科
咁又係, 而家遊行都隨時比人屈比人拉
畸形人類研究科
真係好無奈
畸形人類研究科
成日都觉得一国两制真系好废嘅
你干脆完全中央领导,只准你讲唔准我反对,都受得到咪留底咯,唔受到就移民
但你又假惺惺话两制,有自由架,但其实几乎仲衰过内地,叫人傻更更就上晒艇 ...
lhy92725 發表於 2019-7-30 04:23 PM
好多人覺得無得對抗, 唯有逆來順受, 但政府貪得無厭越做越過份,所以先有人出來對抗.
畸形人類研究科
呢場根本一開始就不是一場公平的對決, 大家也不期望有什麼奇蹟可以勝出, 警察有權有武器示威者邊有得比, 不過就算羸不了, 起碼現在全世界都知道香港發生什麼事, 一班人正苦苦頂住催淚彈, 槍, 警掍的震壓超過個半月...我們在後面看的, 實在心痛. 每個禮拜看直播的, 到最後都係見到示威者被人打到爆頭...
畸形人類研究科
然后?
4461 發表於 2019-7-30 04:54 PM
我不是先知,不知道
畸形人類研究科
你果然是老司機 我都沒注意到 你竟然注意到
BeiDouChef 發表於 2019-7-30 04:58 PM
我已注意那條拉鍊
畸形人類研究科
大家早晨. 恭喜我們香港公安尋晚又做左件大事出來
畸形人類研究科