返回列表 回復 發帖
阿猫
畸形人類研究科
大學生買左10支觀星筆就比警察認為係武器拉左, 市民去聲援結果拉埋, 真係好L叻呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
畸形人類研究科
我怕落街買份報紙都比公安話係武器, 以後大家索性唔諗好出街啦
畸形人類研究科
豆豬豬; 終於見到你啦 ! 近來去左邊度遊行呀?
manyiu 發表於 2019-8-7 12:38 PM
敏瑤豬豬, 上嚟見番你地心情都好番D
畸形人類研究科
日日都大大件; 係邊件?
manyiu 發表於 2019-8-7 12:39 PM
你又啱呀, 一件大過一件, 一日衰過一日
畸形人類研究科
我唔想佢衰呀...我常常都掛住想去香港探外婆㗎 !
manyiu 發表於 2019-8-7 12:46 PM
香港玩完了, 過一兩年可以返嚟探你

評分次數

• goldmonk

畸形人類研究科
都话佐豆腐佬都系返加拿大搵食好过啦
lhy92725 發表於 2019-8-7 01:03 PM
班契弟咁中意搞死香港人, 大家會好齊心攬住一齊搞死香港
畸形人類研究科
話Q知佢點救...
畸形人類研究科
如果他繼續沉默沒有人會怪罪他
現在這個情況了 他才出來說 你不看他只是在微博POST
他在INS POST下 一定被炸干的
BeiDouChef 發表於 2019-8-7 01:15 PM
香港娛樂圈大量這類垃圾
畸形人類研究科
原來水區有件垃圾響度
畸形人類研究科
咁攪法....沒完沒了...小市民搵唔到食; 死左一半啦!
manyiu 發表於 2019-8-7 02:20 PM
政府有問題, 制度有問題, 都不及有D人仍然覺得無問題
畸形人類研究科
係呀, 所以我見到D垃圾都費時同佢地理論, 佢地好快會自食其果
畸形人類研究科
上面支持
goldmonk 發表於 2019-8-7 02:52 PM
上面有乜所謂, 只要唔影響管治有錢搵香港即刻玩完都冇問題
畸形人類研究科
習近平面子=> 缺点
goldmonk 發表於 2019-8-7 03:03 PM
仲有港共政府既面子, 就係佢地既面子會累死好多人, 不過都無乜所謂了, 呢度既奴才,垃圾遲早要suffer下的
畸形人類研究科
seems one left today ... 不正常人類研究中心
goldmonk 發表於 2019-8-7 03:16 PM
垃圾又無恥又厚面皮走唔走都唔重要
畸形人類研究科