返回列表 回復 發帖
有钱
mana mana ....
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
until 9pm only
~ Sweet sweet lemon ... 甜甜鼠 is not around
可惜我食飯中~~大家加油O...
ricky
今次妳冇反白我叫妳嘅美女 blacker14tt 發表於 2012-11-13 08:46 PM
forgotten
1个2个居然忘记,甘我就赚到啦Shadowkail 發表於 2012-11-13 08:50 PM
云爷 .... Good Night .... ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~ ricky, 靚靚mm
http://www.ocdn.com.my/news.cfm?NewsID=32340
我今日好开心啊~~我打通去电台参加游戏,可以去旅行包住,机票,吃,玩~~
所以我想以tvb币同大家一起分享
由于网速d慢度,我决定每帖发tvb100,000元,以安 ...Shadowkail 發表於 2012-11-13 09:05 PM
云爷 & lilitan ~ thank you

云爷 ....

云爷 早晨
大家好啊,我ngam ngam从菲律宾返来~带左d手信来给大家品尝gei
大家唔好客气啦~
甘次旅行系我中奖赢返来gei~目前我d时间中好逼,所以真系好少过来里边 ...
Shadowkail 發表於 2012-12-3 10:57 PM [/quote]

雲爺 ~ good morning ~ how's your trip ~
雲爺 ~ hello
云爷

云爷
冬至快乐!
暈爺。。。冬至快樂。幾時會浦頭?SweetLemon 發表於 2012-12-21 05:33 PM
云爺 ~  几时会浦头?x 2

~ 云爺 ~ r u on holiday ?
云爷 ~ 圣诞快乐!

早 ~ 云爷