返回列表 回復 發帖

放歌仔啊?
lhy92725 發表於 2011-10-21 05:19 PM
雀爷话他想听歌~
听日我第一次去做sales promoter,好紧张啊
what did u going to sales?
tnehchuan 發表於 2011-10-21 06:10 PM
Sensodyne牙膏,我一d经验都某
Sensodyne牙膏
part time ?
yxx01 發表於 2011-10-21 06:54 PM
做part time sales promoter,两日jek,我想试下,之前我有叫朋友介绍我dpart time系周末做,想赚少少钱
这个估爆楼数游戏,小嘛毛德玩咯
yxx01 發表於 2011-10-21 06:55 PM
都系我开嘎,边有哒玩~~嘿嘿~~你们玩哒开心就哒啦~够唔够刺激啊~~
我个sales promoter某作
只系part time来gei,头先那个人打电话给我,话有人comfirm作,所以我唯有成全她咯,之后看他有某其他地方需要人
X射線(又被稱為艾克斯射線、倫琴射線或X光)是一種波長範圍在0.01奈米到10奈米之間(對應頻率範圍30 PHz到30EHz))的電磁輻射形式。X射線最初用於醫學成像診斷和 X射線結晶學。X射線也是游離輻射 等這一類對人體有 ...
SweetLemon 發表於 2011-10-21 07:09 PM
柠姐来捧场啦~多谢~
咁係咪要幫手推呀~~推!!!
cycfs 發表於 2011-10-21 07:04 PM
甘系要推下啦~~可能踩中个人就系你
真勤力
yxx01 發表於 2011-10-21 07:29 PM
要赚钱嘛~~虽然吾多,但系有钱赚就ok啦~
獎金好吸引喎,等我都估吓啦
以雲爺嘅tips同時間進度計算,金樓應該會在某個數字之內!
我就估:1888 啦
最後一定要多謝 輝哥、cocacola87 & 雲爺,搞這個遊戲給大家娛樂娛樂! ...
mr2907 發表於 2011-10-21 07:21 PM
多谢参与同支持,祝你好运~~记得此贴都可以吹水嘎~~吹到你中金楼
high这个帖有同巴大爷拗手瓜噶意思啵
yxx01 發表於 2011-10-21 07:35 PM
并某此意
老周派钱啊...一个贴两万. 一日十贴. 玩到卅一号
http://210.6.90.162:8001/thread-1722257-1-1.html
lilitan008 發表於 2011-10-21 07:42 PM
好好玩~~帖10张就有200000~