返回列表 回復 發帖
DingDingQQ Dong 你好!!

DingDingQQ DongDong 叮噹QQ爺爺 你好!! 你仲未同新黎嘅Grace我打招呼喔!!  
Grace 放張靚女相QQ就返嚟睇架啦
lckiong 發表於 2014-6-13 09:45 AM
咁如果放靚仔呢??
莫非QQ真係撞豆腐死咗
tvbkk123 發表於 2014-6-13 07:36 PM
撞到靚鬼小倩!!
QQ食女同事
chan200308 發表於 2014-6-14 12:50 AM
咁都好過食自己!
老陈早晨。。。~

Good Evening Ken爷~
wasimasterQ 發表於 2014-6-14 09:09 AM
DingDingQQ DongDong 叮噹QQ爺爺 你好!! 你仲未同新黎嘅Grace我打招呼喔!!

叮噹QQ爺爺周末快樂!!

哈哈。。。halo Grace 你好啊~ 。。。对唔住前几日工作上有d忙。。。某来同你打招呼~吃早餐未阿?
wasimasterQ 發表於 2014-6-14 11:17 AM
啱啱去完GYM返黎,仲未眼瞓,如果唔係 就 失諸交臂 啦!!

DingDingQQ DongDong 叮噹QQ爺爺父親節快樂!!
grace姐在美國架,她應該去佐訓了
lhy92725 發表於 2014-6-14 11:56 AM
哦。。原来grace姐姐是鬼妹~
wasimasterQ 發表於 2014-6-14 12:37 PM
啱啱去完GYM返黎,仲未眼瞓,

如果唔係都都唔知你地講鬼話!!

系米突然好後悔無早D黎打招呼呢
lhy92725 發表於 2014-6-14 02:45 PM
啱啱去完GYM返黎,仲未眼瞓,如果唔係都唔知有人同我相逢恨晚!!
为什么这样讲呢???
wasimasterQ 發表於 2014-6-14 10:27 PM
啱啱去完GYM返黎,仲未眼瞓,

如果唔係都唔知大廚有咁多騎呢網上專業知識!!

DingDong QQ 新一周好!! 
DingDong QQ 晚上好!!  
grace 姐姐早晨~
wasimasterQ 發表於 2014-6-16 09:37 PM
DingDong QQ 丁丁噹-QQ,中午下午連埋晚上好!! 我黎講Hi & Bye!
DingDong QQ 丁丁噹-QQ,中午下午連埋晚上好!!  
QQ好,今日grace姐直头无黎添
lhy92725 發表於 2014-6-17 11:00 AM
乜我冇黎咩??
Q SIR 去支持我的游戲拉
可憐到2個人玩 2878976
BeiDouChef 發表於 2014-6-17 10:58 PM
咁慘呀?? 等陣我黎玩完至覺豬!!

生活的道路,沒有一條是容易的。

假如命運折斷了希望的風帆,不要絕望,岸在,
假如命凋零了美麗的花瓣,不要沉淪,春在,
生活總會有無盡的麻煩,不要無奈,
在,夢在,陽光在,我們在。
已經失去的,留着回憶;想要得到的,必須努力;
但最重要的,是好好愛惜自己

wasimasterQ 發表於 2014-6-17 10:56 PM
DingDong QQ 丁丁噹-QQ,早晨!! 好有慧根呀!!  
DingDong QQ 丁丁噹-QQ 下午好!
DingDong QQ 丁丁噹-QQ 大師晚上好!
QQ 晚上好!!要出門口啦!
个个都同男女朋友拍拖去~。。净底我孤零零一人~
wasimasterQ 發表於 2014-6-20 11:47 PM
QQ 周末快樂!! 唔好咁陰功!!
hi grace 姐姐。。~周末快乐啊~
wasimasterQ 發表於 2014-6-21 03:13 PM
QQ 晚上好!