返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2008-1-18 10:43 PM 發表
出來工作要咁多野,要我這樣做,我實死得
咁我勸你去埋李公子身, 嫁得俾佢你就可以成世 un un 脚

連你 daddy, mummy, 妹妹都可以一斉 un
原帖由 jj99xx 於 2008-1-21 09:52 AM 發表

咁我勸你去埋李公子身, 嫁得俾佢你就可以成世 un un 脚

連你 daddy, mummy, 妹妹都可以一斉 un
實要找李公子咩,找我公子唔得咩,成世UN UN 腳好咩.
我唔打工,做老細都得咖.
原帖由 甘仔超 於 2008-1-19 01:23 PM 發表
月※月妳打乜鬼工呀,做個老板仔仲好啦!唔駛受氣,唔駛睇伙計面色,
嘻嘻~~係街邊買野,都係老板仔:onion14:

回復 #48 月※月 的帖子

咁不如你、我、同阿超埋股創業去賣咸脆花生做其老細啦

你 --- president
我 --- secretary
超 --- treasurer

每人一百股, 每股一仙

不過好似以前肥仔亨殺晒 d 「仙股」 gor bor:onion31:
原帖由 jj99xx 於 2008-1-24 12:11 AM 發表
咁不如你、我、同阿超埋股創業去賣咸脆花生做其老細啦

你 --- president
我 --- secretary
超 --- treasurer

每人一百股, 每股一仙

不過好似以前肥仔亨殺晒 d 「仙股」 gor bor:onion31: ...
噓...你都話會有人殺仙股喇:onion31: 仲叫我地去做 比人殺咩:024:

回復 #50 月※月 的帖子

:024: 乜你唔知肥仔亨執咗位轉咗工啦咩???????

不過呢排个市跌成咁, 呢駛等人殺都会變「仙都唔仙下」咯

回復 #51 jj99xx 的帖子

有眼光囉!呢排个市跌成咁,買大閘蟹算吧!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #52 甘仔超 的帖子

「仙股」邊怕呀,仙股黎果喎!

回復 #52 甘仔超 的帖子

乜早果排上到三万点果津唔係隻隻都黄油蟹咁肥咩, 有人重話会上到四万点添

依家得番二万四重日日吊盬水, d 股神即刻收爹都收唔切啦

回復 #54 jj99xx 的帖子

你講果個係唔係早前同巴菲特相提並論嘅香港老番「股神」??
遇到忘恩的人。仲一腳踏兩船。又點樣對付好呢?
there is a saying - if you try to please everyone, you are making a fool  of yourself.

回復 #56 Viking72 的帖子

一腳踏兩船?會浸瓜人喎?你明白未?

回復 #55 甘仔超 的帖子

我講嘅係 uncle four
旺下過場先!

農曆新年, 祝大家在新的一年裡, 事事順利,