返回列表 回復 發帖
300楼係我的了!:onion14: :onion05:

評分次數

• HIDE

原帖由 wlt1110 於 2007-11-3 11:25 PM 發表
wah.........newcastle lost 3 ball to postmouth in 10 minute..!!!
chelsea also lead 2 ball
晕,给兄弟你抢咗的300楼了……
我可以当选今晚最悲情人物了
连续错失了100、200、300楼……

回復 #301 rivaldoliu 的帖子

自作多情:019:

哈哈哈
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-3 11:20 PM 發表

没问题,H版最好发个公告啦
OKOK

回復 #302 rivaldoliu 的帖子

100是我的

永远是我的!!!
原帖由 老弟 於 2007-11-3 11:21 PM 發表
我不要去别的球迷那边~

因为我讲话很衰的
怕得罪他们!!
其他球迷區都有賽事討論
如果有睇既話咪同佢地一齊吹水

haha......i'm the 300 樓樓主 =)....by HIDE
thx thx..lucky je
曾经有3次抢楼的机会响我眼前,我都没好好珍惜,等到失去咗我先追悔莫及,尘世间最痛苦莫过于此。如果上天肯给多一次机会我,我希望抢到400楼,如果要我对呢次抢楼加个期限,我希望係今晚12点之前……

各位兄弟,快D帮我顶到400啦!!!!
原帖由 HIDE 於 2007-11-3 11:29 PM 發表

其他球迷區都有賽事討論
如果有睇既話咪同佢地一齊吹水
我怕有时我讲话很串
得罪人~

少点联络好~

回復 #308 rivaldoliu 的帖子

你不要太执著
是你就是你的
凡是看开点

haha..if we help n n push u to400..wat will u give us back leh?
haha.just asking:onion18:
原帖由 wlt1110 於 2007-11-3 11:39 PM 發表
haha..if we help n n push u to400..wat will u give us back leh?
haha.just asking:onion18:
我将我剩余的宝贵第一次献给各位:014: :014: :014:
仲有 八十幾帖  十五分鐘 :onion14:

回復 #312 rivaldoliu 的帖子

什么来的
原帖由 老弟 於 2007-11-3 11:37 PM 發表
你不要太执著
是你就是你的
凡是看开点

下场继续,我相信终有一天,我会抢到的:onion18: :onion18: :onion18: