返回列表 回復 發帖

回應 wlt1110 第 163 篇文章

想是想啦,但怕输光了没钱还你啊!

原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 10:03 PM 發表

哈哈,起码我还有机会往前10名冲。。好过你多多啦。。。输到趴地了
48wlt1110359387-2848.1 % 152.57 (-234.86) 29 (8388607) 435900
你 機會都好渺茫下啵
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 可爱 於 2008-9-15 10:08 PM 發表
想是想啦,但怕输光了没钱还你啊!
放心,要是输光了,不就抓你去什么咯,再不然跟其他大耳窿借钱还我咯。。。
原帖由 kingworld 於 2008-9-15 10:47 PM 發表

48wlt1110359387-2848.1 % 152.57 (-234.86) 29 (8388607) 435900 你 機會都好渺茫下啵
哈哈。。。。好过你多多啦。。。。
你要翻身的机会几乎是0。000000000。0000000%。。。哈哈
依家要登上十大排行榜已经係好渺茫嘅事!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-17 09:03 PM 發表
依家要登上十大排行榜已经係好渺茫嘅事!
其实你说的对,要冲入前20都已经难过登天。。哈哈,更何况是前10

回應 wlt1110 第 173 篇文章

自从跌出十大之后,
我都徘徊侅10-20名之间,
眼见第十名嘅[赢得奖金]不断增加!
要登上第十已经冇乜可能。。。。

回應 jacksonkua 第 174 篇文章

你就好啦,

可以徘徊在10-20,

我一直的排名都在倒数3-5之间。
原帖由 devin 於 2008-9-22 06:34 PM 發表
你就好啦,

可以徘徊在10-20,

我一直的排名都在倒数3-5之间。
哈哈。。。冇可能啦。。。。
你点知倒数有几位会员呢??
因为都曾经都同你一样。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-22 08:01 PM 發表

哈哈。。。冇可能啦。。。。
你点知倒数有几位会员呢??
因为都曾经都同你一样。。。
我第1名(后邊計起〕
原帖由 kingworld 於 2008-9-22 08:59 PM 發表

我第1名(后邊計起〕
但king兄"不屈不挠"嘅精神的确令我非常佩服,
如果我係你,可能已经放弃咗。。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-22 11:34 PM 發表

但king兄"不屈不挠"嘅精神的确令我非常佩服,
如果我係你,可能已经放弃咗。。。。。
無便喇!鬼叫自己爛賭
意家賭下睇會晤會輸少當贏
小第终于有机会升返上十大!
真係好开心。。。。
之前仲试过跌到20名,
所以希望大家可以同我一样唔好放弃!
依期我5玩住。。。
下期开始同你地搏过。。。

jackson 兄到时卑D坚料来哦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-23 10:25 AM 發表
小第终于有机会升返上十大!
真係好开心。。。。
之前仲试过跌到20名,
所以希望大家可以同我一样唔好放弃!
仲有幾日時間,你有機會既
加油啊