返回列表 回復 發帖
gud luck brian123...I expect u the top5 seriously...
你们就好啦,我就输到趴地咯
多謝你呀, bunnyhop....你都加油呀
你们就好啦,我就输到趴地咯
wlt1110 發表於 2009-7-13 10:03 PM
好彩呢,你都要加油呀...好彩就會贏波,唔好彩最後一分鐘都輸咪..
好彩呢,你都要加油呀...好彩就會贏波,唔好彩最後一分鐘都輸咪..
brian123 發表於 2009-7-13 10:11 PM
一日未完毕,我都唔可以放弃,一定爬头
簽名被屏蔽
一日未完毕,我都唔可以放弃,一定爬头
wlt1110 發表於 2009-7-13 11:23 PM
你肯定可以的.....我就多數林尾香
各位赌神有Tips记得关照下细佬啊
chfong2 發表於 2009-7-13 11:24 PM
你都唔差呀, 如果你有甚麽貼士記得通知我呀...
6[url=viewpro.php?username=chfong2]chfong2[/url]75621354.7 %38.52 (-23.48)8 (2153200)3739800
都好過我呀,上次一開始.我就是頭五名,由第二名帶到最後二三星期(輸了千多萬),跌到第+八名...
brian123 發表於 2009-7-13 08:46 AM
I was #4 place, last Friday
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
chfong2 發表於 2009-7-13 10:24 AM
any Tips
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
chfong2 發表於 2009-7-13 11:24 PM
我的秘方就是反你。。。哈哈。除了你每场1-1之外
I was #4 place, last Friday
JackyNelson 發表於 2009-7-13 11:56 PM
uptodate you was in ranking 20
這一輪是不是至9月30日?冇寫喎...
這一輪是不是至9月30日?冇寫喎...
brian123 發表於 2009-7-14 09:36 AM
还没有更改,不过通常都是维持3个月
wtf!!!??
輸了 2008000 元....在獎金排行榜排名第 194 位