返回列表 回復 發帖
和波都吾得啊,一定要赢!
mysteryray 發表於 2012-5-13 11:08 PM
得....熱刺被逼和囉...@#$%^&
另一邊...QPR 都要加油...唔好比曼城入波...
(雖然係一件十分困難既事..-_-)
吾洗啦!2-3左!一定要再接再厉!
mysteryray 發表於 2012-5-13 11:13 PM
呢個時候..唔應該開心住...

但一定要同QPR一樣....加油呀!!!!!
YEAH.....QPR萬歲-V-
(題外話-_-)
终于肯换佢啦!!
mysteryray 發表於 2012-5-13 11:28 PM
開始防守了@@?
吾系阿吗!!!换蓝斯出来做勿???
mysteryray 發表於 2012-5-13 11:36 PM
雲加想輸波-___-

佢以為自己贏梗-___-

mysteryray 發表於 2012-5-13 11:50 PM
咩事@@?
我而家只係去到85分鐘而已-__-
好耶!
mysteryray 發表於 2012-5-13 11:54 PM
阿仙奴贏波係好事..

但最慘係QPR唔生性....臨尾被人入兩球-__-
哈哈!!利记迷就最开心!
mysteryray 發表於 2012-5-14 12:02 AM
雖然我都唔多想曼聯囉冠軍..
但我更唔想曼城囉到....

唔通證實左錢係萬能??
今季真係超刺激!曼城個場重激,最后幾分鐘追平、補時先贏!如果落bar睇今晚氣氛會好正!
myalligator 發表於 2012-5-14 12:08 AM
我都覺!!!
真係估佢唔到...
QPR真係唔生性!!!!@#$%^&*
我只希望現有球所以員都唔走,
再加3-4個好似阿迪達哩D實而不華既人材,季初可以打好優勢......最緊要係可以攞返個聯賽盃,令一眾25仔後悔一世!
firemic 發表於 2012-5-15 08:50 PM
令佢地後悔?咁基本上沒可能....@@
今晚歐冠決賽車路士對拜仁,預祝車仔捧盃,直接踢熱刺落去踢歐霸…!
myalligator 發表於 2012-5-19 10:27 AM
恭喜你如願...

不過拜仁其實都好慘....
係呀!車仔真係行運行到腳趾尾,因為拜仁阿羅賓、小朱兩位宴客既12碼就送左隻盃比人!12碼定勝負真係好殘酷!
myalligator 發表於 2012-5-20 04:01 PM
唔係兩個...奧歷都係宴客....
大家認為兵工廠最後有無可能升返到第4....?
好耐无见了lch12,依张吹水贴潜左水都有几个月,作为版主既我就真系惭愧。。。。
我岩岩放完假返来,错过左昨天场精彩赛事,吾知边树有片悌呢?

如果阿记场场波都可以踢得甘积极,吾好话前4,足总杯都可 ...
mysteryray 發表於 2012-12-31 12:01 AM
係丫...好耐無過黎啦....
唔緊要..帶返起佢就可以啦=]

我都錯過左...=[[
唯有睇YOUTUBE搵唔搵到啦....

但佢地表現一向飄忽....