返回列表 回復 發帖

你地有冇加過人工?

我做左3年了..仲未加過
諗緊轉唔轉工好...
3年都唔加人工, 梗係要考慮下轉工啦
3年都唔加人工, 梗係要考慮下轉工啦
媽媽咪呀 發表於 2012-2-29 06:10 PM
真慘...
咁你有冇加人工
3# 冬甩dont甩

上年11月加左一千囉
終於叫有d閒錢買下野
3# 冬甩dont甩

上年11月加左一千囉
終於叫有d閒錢買下野
媽媽咪呀 發表於 2012-2-29 07:16 PM
你就好啦...我仲係每個月手緊...
想換部新手機都冇錢
5# 冬甩dont甩

話就話加左人工, 但每個月只係多1千
我都係儲左4個月先夠錢買左部htc velocity咋
5# 冬甩dont甩

話就話加左人工, 但每個月只係多1千
我都係儲左4個月先夠錢買左部htc velocity咋
媽媽咪呀 發表於 2012-2-29 08:39 PM
好似好熟口面~係咪話咩野4g個部?
7# 冬甩dont甩

係呀, download野同load網頁/片真係快好多!! 我睇介紹話下載速度最高可達100Mbps, 宜家見d frd仲等緊load果時我已經睇到, 爽死XD
7# 冬甩dont甩

係呀, download野同load網頁/片真係快好多!! 我睇介紹話下載速度最高可達100Mbps, 宜家見d frd仲等緊load果時我已經睇到, 爽死XD
媽媽咪呀 發表於 2012-2-29 09:01 PM
我都想試下4g有幾快...
呢部機本身d規格得唔得?個mon靚唔靚架?
去htc store度試囉, o係尖沙咀加連威老道之嘛

個mon勁靚, 話晒都係qhd ips mon黎, 而且4.5吋又夠晒大
你就好啦...我仲係每個月手緊...
想換部新手機都冇錢
冬甩dont甩 發表於 2012-2-29 08:20 PM
慢慢啦!我用了7年先買到 MILESTONE 2 咋!
都唔明點解出面話加人工,但好多人都冇得加。
Me too. I don't have salary increase for 3 years! The inflation is so high in Canada too.
真的少少。
4 月加人工
大公司......但每年都加好少 =.= 平均 2點幾至3點幾%,追唔到通漲