返回列表 回復 發帖
甘聽日仲要去啊?好似聽日先系正日哦
條骨都無佐lu
甘聽日仲要去啊?好似聽日先系正日哦
lhy92725 發表於 2017-4-16 11:25 PM
星期日正日
蘋果都成日比人告啦,其實無咪嘅
lhy92725 發表於 2017-4-16 09:10 PM
系7,11 .连锁店。franchise business
即係比個喻,大集團一定有D野比人告下嘅
條骨都無佐lu
呢度D 7-11 好多人賣魚蛋、燒賣唔平架十幾皮一碗,仲幾多人買下喎
外星貓E生
我地呢邊嘅7仔都有架,魚蛋,丸仔,仲有車仔麺,腸仔,我見好多學生幫襯
條骨都無佐lu
我地呢邊嘅7仔都有架,pizza,fried chicken,meatballs,hot dog,我見好多學生幫襯
pizza我呢边又无哦
條骨都無佐lu
即係比個喻,大集團一定有D野比人告下嘅
lhy92725 發表於 2017-4-17 10:05 PM
竞争甘大,好多人都寜愿cash in hand,唔打正税咖啦
呢度D 7-11 好多人賣魚蛋、燒賣唔平架十幾皮一碗,仲幾多人買下喎
CC517 發表於 2017-4-17 10:42 PM
呢边7 - 11 +油站 ,好多印度巴基斯坦留学生打工。十几二十年前系大陆人做。
我地呢邊嘅7仔都有架,pizza,fried chicken,meatballs,hot dog,我見好多學生幫襯
Pedestrian_A 發表於 2017-4-18 07:32 AM
周日出sydney city,主路修轻铁,唔少商店关铺!
又D 新出商店出现:精美文具,糖果,即食杯面,电话饰物集于一家。
竞争甘大,好多人都寜愿cash in hand,唔打正税咖啦
大啦叭 發表於 2017-4-18 07:26 PM
數就系大家都識計,就睇點擺啦,擺得叻嘅就搵到錢咯
條骨都無佐lu
周日出sydney city,主路修轻铁,唔少商店关铺!
又D 新出商店出现:精美文具,糖果,即食杯面,电话饰物集于一家。
大啦叭 發表於 2017-4-18 07:36 PM
呢D甘嘅商品仔幾殺食嘅哦
條骨都無佐lu
呢邊D報紙都有賣雜誌、水、火機同公仔,有啲賣埋利士封
外星貓E生
甘即係熟食都系唔得嘅
條骨都無佐lu