返回列表 回復 發帖
牛肉比較燥熱,唔系幾啱我
lhy92725 發表於 2017-10-21 10:57 PM
落埋晒D花椒八角五相粉,搞到内暖生热变燥遮。 米食清D 配罗白啰
貓E晚上好.
pknoface 發表於 2017-10-21 10:58 PM
掌门人 晚上好!
早晨各位
底衫五粒鈕 發表於 2017-10-22 03:44 AM
姑姑 晚上好!
黃昏好
CC517 發表於 2017-10-22 06:03 PM
猫E生 晚上好!
落埋晒D花椒八角五相粉,搞到内暖生热变燥遮。 米食清D 配罗白啰
大啦叭 發表於 2017-10-22 06:37 PM
但我都系寧願食羊肉,補爾不燥
條骨都無佐lu
CC 哥哥
CC 哥哥
CC 哥哥  125 .... bedtime lah
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
呢個時間唔容易遇到你嘅CC哥哥哦
條骨都無佐lu

開心太空貓 晚上好!! 各位水友 早午晚好好好!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

Grace 10/23 - 11/03 日 會出遊!!!

但這期間【☆★Grace 360° 分享天地!!★☆】仍有個小遊戲,歡迎大家前來參加!!!

預祝大家 萬聖節快樂!! Happy Halloween Everyone!!!

詳情請看以下連結:

【☆★Grace 360° 分享天地!!★☆】《動動小腦筋》小遊戲

甚麼是《質數》??

Prime Number??

質數(Prime number),指在大於1的自然數中,除了1和該數自身外,無法被其他自然數整除的數。

○是質數; ×是質數

和牛即系 多细脂肪肉遮 , 卖成$40.00/ kg 以上嘎
大啦叭 發表於 2017-10-22 06:35 PM
you guys still don't know how to raise the wagyu like japanese.
http://3c9bl93o71m619w9kn2rfwinkdh.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/04/wagyu-kobe-beef.pngyou guys still don't know how to raise the wagyu like japanese.
Pedestrian_A 發表於 2017-10-23 09:22 AM
曹肥佢,多D按摩,少D运动,唔出脂肪就怪嘞
但我都系寧願食羊肉,補爾不燥
lhy92725 發表於 2017-10-22 06:47 PM
羊肉骚好多,落少D马蹄都唔掂
CC 哥哥 3732288
CC 哥哥 3732290
CC 哥哥  125 .... bedtime lah 3732289
fls125 發表於 2017-10-22 09:52 PM
CC 哥哥 去佐放飞船 
  開心太空貓 晚上好!! 各位水友 早午晚好好好!
Grace 又嚟賣廣告啦!!!
Grace 10/23 - 11/03 日 會出遊!!!http://s9.tinypic.com/2dbvtqh ...
gracechanstuart 發表於 2017-10-22 11:03 PM
Grace姐 晚上好!
good evening..........
羊肉骚好多,落少D马蹄都唔掂
大啦叭 發表於 2017-10-23 06:43 PM
落兩片當歸就搞掂曬
條骨都無佐lu