返回列表 回復 發帖
十年都唔去一次,去日本、台灣都唔想去大陸,驚食地溝油
外星貓E生
移佐民D大妈打开各盒鸡蛋捡大果D 装埋一盒买添,  鸡蛋通常12 只一盒,600g 、700g 、800g 重量一盒
大啦叭 發表於 2018-11-25 06:34 PM
唔會覺得驚奇囉 ! 我係西人超市常常見d大媽買車厘子, 提子d 包裝解開, 揀20包入面最好既放在一包,  薑和 lotus root先最恐怖, 舊舊 R 最好, 其它變嗮 "籮底貨". 所以中國人級市醒目呀 ! 寫明如果咁做, 兩倍價錢賣 !

你又唔讲清楚
我以为好似我呢边六合彩甘
1-49到拣架嘛
lhy92725 發表於 2018-11-23 04:26 PM
这里有八合彩。更难中
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
既然单数,就一于2.5,7,9
lhy92725 發表於 2018-11-23 04:26 PM
两边都差一个字
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
每个星期都check 住有乜野减价
大啦叭 發表於 2018-11-23 06:57 PM
小弟只留意油卡
唔會覺得驚奇囉 ! 我係西人超市常常見d大媽買車厘子, 提子d 包裝解開, 揀20包入面最好既放在一包,  薑和 lotus root先最恐怖, 舊舊 R 最好, 其它變嗮 "籮底貨". 所以中國人級市醒目呀 ! 寫明如果咁做, 兩倍價錢賣 ...
manyiu 發表於 2018-11-26 09:06 AM
所以要盒子要封密。但有人也会强行打开的
唔會覺得驚奇囉 ! 我係西人超市常常見d大媽買車厘子, 提子d 包裝解開, 揀20包入面最好既放在一包,  薑和 lotus root先最恐怖, 舊舊 R 最好, 其它變嗮 "籮底貨". 所以中國人級市醒目呀 ! 寫明如果咁做, 兩倍價錢賣 ...
manyiu 發表於 2018-11-26 09:06 AM
真係失禮人
外星貓E生
两边都差一个字
4461 發表於 2018-11-26 09:28 AM
四兄幾時做左 "賭徒"...?
十年都唔去一次,去日本、台灣都唔想去大陸,驚食地溝油
CC517 發表於 2018-11-25 10:35 PM
去台湾点都便宜好多
條骨都無佐lu
manyiu 發表於 2018-11-26 10:16 AM
小弟搞气氛罢了。小弟没买字的
4哥,希望在人间,下次轮到你中啦
條骨都無佐lu
所以要盒子要封密。但有人也会强行打开的
4461 發表於 2018-11-26 09:39 AM
係華人超市好d, 真係昅實㗎 ! 我見過有嗰大媽被捉個正著, 佢死口唔認...但有 CCTV 做証明, 死死氣俾兩倍錢買佢揀左嗰d野 !
小弟搞气氛罢了。小弟没买字的
4461 發表於 2018-11-26 10:18 AM
我知到, 我都唔識玩...!  
manyiu 發表於 2018-11-26 10:16 AM
小赌可以怡情,大赌可以创业啊
條骨都無佐lu
4哥,希望在人间,下次轮到你中啦
lhy92725 發表於 2018-11-26 10:19 AM
等您神字