返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-11-22 01:43 AM 發表
我要創業!
做人要人夢想!想去就去做!:onion05:
諗左好多年!:onion05:
我決定左明年2月開一間cafe比自己做生日禮物!
而家塭緊地方.
有無人開過.或者有セ好意見送出我!
請你留言支持我!:on ...
公主泰山走街见到间cafe几靓既招牌,泰山就想到公主要开cafe就叫左我朋友bibil205照左几张相给公主参考,黑白都几靓,睇字就写Mon Cafe中间个圆圈就放个咖啡杯,你说好不好看。
如果公主想给钱和工动就给我朋友喇,他叫bibil205。希望公主仲意。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
yes.聖誕節個陣我見到間花鋪個落地大玻漓.
又係甘噴白雪.再放燈色.好靚架!

叫你朋友bibil205梨寫幾隻字.我至可以加佢功勳!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
你间铺搞成点???
亚妹。。。努力加油哦! 不要放弃!

評分次數

• lux1261

大家好

評分次數

• lux1261

~板主你间铺开得无~我下次来香港旅游就帮亲一下你喇

評分次數

• lux1261

原帖由 shabguang 於 2008-1-16 15:15 發表
~板主你间铺开得无~我下次来香港旅游就帮亲一下你喇
仲未塭到鋪....而且不在hk!
做人要人夢想!想去就去做!:onion05: :onion05: :onion05:
近來多左好多人氣嗱,但你都唔出黎撐下場

評分次數

• lux1261

男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 lux1261 於 2007-11-22 01:43 AM 發表
我要創業!
做人要人夢想!想去就去做!:onion05:
諗左好多年!:onion05:
我決定左明年2月開一間cafe比自己做生日禮物!
而家塭緊地方.
有無人開過.或者有セ好意見送出我!
請你留言支持我!:on ...
有好嘢响呢度講好易俾人捷糊咖
唔係潑冷水, 飲食業好難做, 淨係 location 就玩死, 又要同 starbuck 同茶餐厅 compete
冧到好路会發短消息你, 費事多个香爐多隻鬼

評分次數

• lux1261

原帖由 甘仔超 於 2008-1-19 13:33 發表
近來多左好多人氣嗱,但你都唔出黎撐下場
亞妹病左.同tvb請緊病假.
潛緊水!多謝你提點我!
我會多加留意!

病假中.Sorry吁!

原帖由 jj99xx 於 2008-1-20 01:51 發表

有好嘢响呢度講好易俾人捷糊咖
唔係潑冷水, 飲食業好難做, 淨係 location 就玩死, 又要同 starbuck 同茶餐厅 compete
冧到好路会發短消息你, 費事多个香爐多隻鬼 ...
thank you 不過我響歐洲喎!
入黎探亞妹
點解病左仲出黎既 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你

回復 #163 lux1261 的帖子

歐洲就要去 d 懶人多嘅國家創業如法国意大利; 東歐国家 d 人捱慣可與東方人的勤奮比拼; 波蘭德国人強頑, 而且不樂意接受外來文化飲食, 所以你學会四个德国菜名就可走遍全國; 英国太多間題...孔布(寫白字方便 d) 分子及華人幫派等等

比利時不錯, 西班牙也不俗, 葡萄牙生活水準稍低

以上全屬小弟愚見, 當笑話一束未嘗不可

評分次數

• lux1261

原帖由 jj99xx 於 2008-1-20 11:55 發表
歐洲就要去 d 懶人多嘅國家創業如法国意大利; 東歐国家 d 人捱慣可與東方人的勤奮比拼; 波蘭德国人強頑, 而且不樂意接受外來文化飲食, 所以你學会四个德国菜名就可走遍全國; 英国太多間題...孔布(寫白字方便 d) 分子 ...
你識好多野吁!