返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2007-11-27 00:25 發表

点解哦?? 你D资本够5够啊??
找屎咩!
資本仲夠既!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-11-27 12:37 AM 發表

找屎咩!
資本仲夠既!
我知啦....股东尼D野....5易喀...

亚妹...你好富啊...要念下点绑架你先得啦.....
原帖由 crashersus 於 2007-11-27 00:41 發表

我知啦....股东尼D野....5易喀...

亚妹...你好富啊...要念下点绑架你先得啦.....
綁架左無人會熟我架!
原帖由 lux1261 於 2007-11-27 12:56 AM 發表

綁架左無人會熟我架!
绑架有好多种喀....有D, 自己熟自己都得喀....
原帖由 crashersus 於 2007-11-27 01:03 發表

绑架有好多种喀....有D, 自己熟自己都得喀....
講番café啦!
我入黎探下亞妹先 ﹗﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
亞妹﹐café這行我唔熟﹐但照我既觀察﹐主要係兩個point. 1. 開係人流多幾地方 2. 佈置﹐環境俾人個feel好重要。還要﹐唔知您果度慶唔慶? 在店裡安裝寬頻﹐讓客人可以喝茶又可以帶埋手提電腦上網。希望幫到您:onion18:
原帖由 canz85 於 2007-11-22 02:52 AM 發表

如果你的地点是个好景点和少车辆的话,我建议你做露天+室内~~~
絕對同意。如果cafe唔準吸煙﹐會少左好多客路。應該以室內﹐露天劃分禁煙區。
亚妹~~~你间店LOAN好左没啊???
亞妹你間 cafe 開左後﹐
記得比張 VIP CARD 我呀 ﹗﹗﹗﹗:onion05:
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-11-27 08:56 AM 發表
記得比張 VIP CARD 我呀 ﹗﹗﹗﹗:onion05:  
我都要一张VIP CARD啊。。。。。
原帖由 devil2007 於 2007-11-27 08:40 發表
亞妹﹐café這行我唔熟﹐但照我既觀察﹐主要係兩個point. 1. 開係人流多幾地方 2. 佈置﹐環境俾人個feel好重要。還要﹐唔知您果度慶唔慶? 在店裡安裝寬頻﹐讓客人可以喝茶又可以帶埋手提電腦上網。希望幫到您:onion18: ...
你D意見好寶貴吁!
昨天才走去問無線上網.:onion05:
這裏唔興.但係麥當奴都有整!:onion14:
ps...全店禁煙咯.因為lux-己全面室內禁煙.戶外就可以!:onion18:

原帖由 lcw1234 於 2007-11-27 08:52 發表
亚妹~~~你间店LOAN好左没啊???
今日去2間銀行傾!:onion05:
原帖由 bourget 於 2007-11-27 08:56 發表
juju你要vip card 做セ鬼姐!
你諗住比錢咩!:onion14:

快D塭資料比我啦:
原帖由 lenykoy 於 2007-11-27 11:27 發表

我都要一张VIP CARD啊。。。。。
只要係tvb 會員都有.