返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-1 11:30 AM 發表
阿什利·扬(ASHLEY YOUNG)是我们后防需要注意的其中一位球员。 我觉得枪手有时侯的弱点是不"盯死"对方前锋。:onion14:
我會怕艾邦拉賀多少少....佢射門觸覺唔太差....一有位佢轉身就......:onion03:

今晚會唔會係咁:

艾蒙尼亞
EBOUE    托尼               加拿斯          沙格拿(頂住先)

法明尼           基拔圖
禾確特                                         路斯基
                                  艾度亞度
                     艾迪班約

雖然我覺得雲加唔會咁搏:019:

評分次數

• jacksonkua

原帖由 jacksonkua 於 2007-12-1 03:16 PM 發表

我非常同意你GE阵容。
我知道你有用心来估计以上阁排阵。
艾邦拉賀都系我地枪手想收购GE球员之一。
用沙格拿来打左卫都系一个方法。
而你排出FLAMINI同GILBERTO一起坚守中场都系比较稳赞。
我只系担心进攻GE选择 ...
如果同行既希比同基治出得...你會想2個代艾杜亞度同禾確特嗎?.?(即係基治打番左...沙格拿打右....EBOUE打禾確特個位...希比打艾杜亞度個位...):019:
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 12:08 AM 發表

无错,:onion14: 都系解决GE方法之一:014: 。甘样,可能比较平均不论进攻或防守。
真係咁排=.="不過係迪亞拉唔係基拔圖>.<"
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 01:09 AM 發表

HAHA...YOU ARE RIGHT!!:onion14:
希望嬴2:1啦
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 01:15 AM 發表

哈哈。。。忘了你是估1-2。:014:
祝贺你赢球啊。:onion14:
我估1:3...但買了1:2串左布力般3:1..
原帖由 canz85 於 2007-12-2 01:48 AM 發表
恭喜恭喜呀~~~一定要赢呀~~~我在fantasy 里买了hleb和clincy呀~~
呢week我full team 阿記=.=
睇左d野....想補2:3:019:
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 02:09 AM 發表

哈哈,谁是阿記???
阿仙奴啦梗係...:onion10:
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 02:19 AM 發表
半场评论:-

我觉得ARSENAL头20分钟,明显还没在上一场失败中"找回状态"。VILLA每当拿球推进时,TOURE和GALLAS总是让人觉得"慢了一拍"。而,VILLA也非常轻松的以1-0领先!!

其实,这个失球VILLA也算进得幸运。要不是TOURE的脚把球改变的方 ...
好矛盾>.<"又想睇好波....又想keep住1:2:019: :019:
yeah!o!~~~~~2:1...不過好好睇~ 感動
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 03:12 AM 發表
YEAH.....

FINAL SCORE:-

ASTON VILLA 1-2 ARSENAL
開開心心沖涼訓^o^~
原帖由 jacksonkua 於 2007-12-2 03:15 AM 發表
Hai, Bernard, are you still HERE???

HOW MUCH YOU WIN???
70蚊--->1265...輸左新特蘭3:1