返回列表 回復 發帖
車車早晨大家端午節快樂
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
車車早晨
車車早晨
車車早晨
車車我黎啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
歡迎光臨, 招呼你武當派掌門脫衣舞一支
blacker14tt 發表於 2014-8-6 12:27 PM
我驚我嘅詠春會打死佢
酒館歡迎兩派掌門比試拳腳
blacker14tt 發表於 2014-8-6 03:26 PM
佢絕對唔係我嘅對手
咁用對腳嚟擺平你~
lckiong 發表於 2014-8-6 03:34 PM
好冷
信心爆棚咁wor
blacker14tt 發表於 2014-8-6 03:40 PM
Ken兄係吹水,毫無練武經驗,我係學咗半年有多
唔使動手都冷死你
lckiong 發表於 2014-8-6 03:42 PM
你贏
耍返兩手嚟睇下
blacker14tt 發表於 2014-8-6 04:49 PM
唔識
車車早晨
終於冇嗮人啦係我浦頭嘅時間啦
我在,你當我死架
timmaxsing 發表於 2014-8-7 01:28 PM
你俾我威返次得唔得
haha ... 不得 ...
gamerkeye 發表於 2014-8-7 01:33 PM
日字衝拳