返回列表 回復 發帖
HIDE....Is 雷丁 a new team in 英超???
blueocean 發表於 2012-8-18 05:31
YES,英冠第一

修咸頓英冠第二升英超
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
肥蓝又开始做MU明灯啦
lhy92725 發表於 2012-8-18 08:18
咁你都知?
hide曾說過:
高版早~
ricky867 發表於 2012-8-18 08:23
ricky 早
hide曾說過:
高版咁今朝咁早~
ricky867 發表於 2012-8-18 08:53
我呢度就黎朝早三點
hide曾說過:
高版早阿!
liu626395 發表於 2012-8-18 08:52
hide曾說過:
仲唔算早?
wng86 發表於 2012-8-18 08:57
就訓
hide曾說過:
老闆娘越來越絕
viento 發表於 2012-8-18 09:00
我諗到錢作怪下次點玩
hide曾說過:
O...重咁精神上來逛~
ricky867 發表於 2012-8-18 09:00
做乜唔去瞓?
viento 發表於 2012-8-18 09:00
就啦就啦
hide曾說過:
they don't like me
blueocean 發表於 2012-8-18 09:01
who? 個個錫到你燶啦
hide曾說過:
真係好早訓~
wng86 發表於 2012-8-18 09:02
有野搞嘛
hide曾說過:
可否透露下
ricky867 發表於 2012-8-18 09:03
下次你就知,唔好鬧我就得
hide曾說過:
king sir....句句頂住我
blueocean 發表於 2012-8-18 09:04
你黑到佢暫時性'破產'
hide曾說過:
諗到野點玩, 開心到瞓唔著
viento 發表於 2012-8-18 09:05
下次等你訓左先玩 
hide曾說過:
過獎
next target....c sir
blueocean 發表於 2012-8-18 09:06
屎sir 比你跟幾次輸左錢,然後忽然有次係最後一分鐘買贏百幾億,你無仇報
hide曾說過:
我一日瞓好小咋wor
viento 發表於 2012-8-18 09:08
你幾點訓?
hide曾說過: