返回列表 回復 發帖
邊個咁夠膽~~
ricky867 發表於 2012-8-18 09:06
唔知架
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
not fair
I always lose...he always win
blueocean 發表於 2012-8-18 09:10
技術+運氣,兩樣你都無,屎sir 有技術係睇幾時有埋運
hide曾說過:
你仲乜一定要等我瞓咗先玩wor, 你又嚟蝦我
我平時會早D瞓...有時會12點瞓, 有時會3點先瞓...weekend可能天光先瞓
viento 發表於 2012-8-18 09:16
你既早啲訓,十二點訓,三點訓,天光訓同我呢邊既時間唔同所以唔知幾點
hide曾說過:
咁你就唔好理我几點瞓...
viento 發表於 2012-8-18 09:21
今晚錢作怪開始之時 = 瘋婆婆訓教之時
hide曾說過:
成日追債 踩樓。。。唔失眠才怪。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-18 18:47
只是更年期到
hide曾說過:
好眼訓
hide曾說過:
版主大大你好
lhy92725 發表於 2012-8-19 11:58
對其他人就咁客氣
hide曾說過:
咀啖先
huhut6432gj 發表於 2012-8-19 11:59
點解要咀啖先?
hide曾說過:
你震成點呀??
viento 發表於 2012-8-21 05:05
可能已經 .. ..
hide曾說過:
我呢邊就黎訓
hide曾說過:
本來可以贏十幾億
曼聯輸左   贏變輸
blueocean 發表於 2012-8-21 06:05
你仲好講?
hide曾說過:
曼聯屎咗, 關我咩事
blueocean 發表於 2012-8-21 06:13
又買左雲佩斯,香川真司果啲勁人返黎點會屎左
hide曾說過:
版主嘅問題

blueocean 發表於 2012-8-21 06:20
你未加入果時係拎冠軍
hide曾說過:
we are X
hide曾說過:
hide曾說過: