返回列表 回復 發帖
細細B
blacker14tt 發表於 2012-8-25 12:07
搖得咁勁
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
有無架, 成日都搶唔到嘅
CC517 發表於 2012-8-25 12:09
有,但這些機會不是你的
hide曾說過:
呢排金爷好似得闲佐
lhy92725 發表於 2012-8-25 12:30
老金返黎派錢
hide曾說過:
边度有钱派啊,猫无份嘅
lhy92725 發表於 2012-8-25 12:32
論壇周圍都有活動派錢架啦
hide曾說過:
暗樓
hide曾說過:
好熱呀
hide曾說過:
有幾熱??
blacker14tt 發表於 2012-8-28 16:06
8月28日(星期二)
    酷熱天氣警告間有陽光 幾陣驟雨       
    33°c 64% ›
hide曾說過:
个腦同网都慢某法啦
ob51330 發表於 2012-8-28 16:11
ob仔
hide曾說過:
細細B揀左11號A:

卡片內容:

細細B選擇金錢

時間支出樓層
操作HIDE2012-8-28 04:16 PMTVB 1000000 元35469
積分轉出 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-28 16:16
嘩,如果十五帖都係唔同人咪總共收 16,666,665,唔怪得用一百萬買
hide曾說過:
幫老闆慳返筆

不過就算係果頁都係得我同ob仔兩個收錢

ob51330         1 秒前         TVB 500000 元                 積分轉出
hide曾說過:
錢作怪之錢作怪
hide曾說過:
擺明抄你
blacker14tt 發表於 2012-8-29 10:46
一帖派多啲
hide曾說過:
妳既錢作怪好有號召力成日破記錄
ricky867 發表於 2012-8-29 10:48
靠既都係大家既吹水功力
hide曾說過:
最紧要个网吾好卡
高高B快D叫高层搞下个坛啦
lhy92725 發表於 2012-8-29 10:52
你要係系統意見區反映
hide曾說過:
技術性連帖? 唔係好明呢點
hide曾說過: