返回列表 回復 發帖
咁都有得賭
chowold2 發表於 2012-10-12 13:27
你想賭咩都得,X-Factor 冠軍你賭嗎?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
有錢收,多謝哂
hide曾說過:
未來股東
hide曾說過:
高高B就有资格啦
lhy92725 發表於 2012-10-16 15:56
ricky san > 貓爺,之後就無人再有資格
hide曾說過:
原来老板娘做佐水区版主
lhy92725 發表於 2012-10-24 15:10
原来海姨姨做佐水区版主
hide曾說過:
有咩貴幹?? 細細B叔叔??
blacker14tt 發表於 2012-10-24 17:04
拜侯下呢度既大佬
hide曾說過:
hide曾說過:
hide曾說過:
一生何求潛水
goldmonk 發表於 2012-11-17 12:17
要搵版主happy仔處理,主持公道
hide曾說過:
5 登錄 ... no use
goldmonk 發表於 2012-11-17 12:20
9.18 比佢,等到 11.18 兩個月,叫happy仔處理,可以叫高層係後台扣
hide曾說過:
細細b你是高層
goldmonk 發表於 2012-11-17 12:26
我係受害人廢事自己處理,同埋我只係 small potato
hide曾說過:
超级无敌高啦
lhy92725 發表於 2012-11-17 12:30
貓爺你人面廣,識得比我更高的多的是
hide曾說過:
鹿島鹿角 0-0 仙台維加泰,老陳你睇好邊隊?我入左少少仙台平手
hide曾說過:
呢場和波機會好大
chan200308 發表於 2012-11-17 13:14
岩岩入左波,頂住

13' 鹿島鹿角 0-1 仙台維加泰
hide曾說過:
祝你嬴AV波波,嬴咗之後記得派TVB$利是比我
chan200308 發表於 2012-11-17 13:19
係論壇無買,贏左無位擺
hide曾說過: