返回列表 回復 發帖
仲以為HIDE姐有機會得獎, 老闆娘你自己踩番
vandas 發表於 2012-11-17 13:21
oh no,唔知原來到左明樓
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
可以出刀嘅高層得呢個ja
blacker14tt 發表於 2012-11-17 13:21
海姨姨
hide曾說過:
23'上

[13]鹿島鹿角*
[1.91]0 - 2平手
仙台維加泰[2]

chan200308 發表於 2012-11-17 13:27
好yeah
hide曾說過:
30' 鹿島鹿角 1-2 仙台維加泰,30' 已經開哂半大全大
hide曾說過:
B伯伯
blacker14tt 發表於 2012-11-17 13:35
我最多都係靚女b,點都唔會係伯伯
hide曾說過:
我要大利是
chan200308 發表於 2012-11-17 13:34
捱到新年賭區會派大利是
hide曾說過:
日本波半場大細好難估
ricky867 發表於 2012-11-17 13:36
踢緊五場日職,入左四球,有三球係同一場
hide曾說過:
有冇仙台果場既直播link?
hide曾說過:
38' 鹿島鹿角 1-3 仙台維加泰,又一粒
hide曾說過:
呵呵。。。不是。。。1921454
是丑女~~~
lovebearhl 發表於 2012-11-26 16:05
無圖無真相,PM你既相比我望望睇下係咪真
hide曾說過:
hide曾說過:
這些豬肉獎都賭
ricky867 發表於 2012-12-3 11:30
怕大家悶,除左大太監睇過幾集外,其餘都無睇過,所以賠率可能有錯,你地執到,仲有得過關
hide曾說過:
知唔知邊啲係大熱? 除左黎耀祥之外我都唔知,啲賠率仲改緊
hide曾說過:
no need to keep secret
blueocean 發表於 2012-12-7 07:10
嘥氣
hide曾說過:
what's that mean??? 嘥氣
blueocean 發表於 2012-12-7 09:57
hide曾說過: