返回列表 回復 發帖
早晨 ~ mm
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
早晨 ~ mm
fls125 發表於 2012-9-4 09:02 AM
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Morning.
靚海早晨
哩個月系咪好多人會擺酒?
早晨靚車版
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
半夜漂過
pangck 發表於 2012-9-4 03:42 AM
又半夜出沒
老闆娘, 我起咗咁多樓先得4百几萬, 心理唔平衡呀

你加碼個時間擺明唔俾我玩, 嬲呀
viento 發表於 2012-9-4 06:10 AM
有幾唔平衡?? 加碼係臨時嘅, 一定需要D時間去宣揚, 唔係搵鬼玩咩??
多謝靚車版獎金!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
你加碼時間都唔預我, 我都未fing你呀
viento 發表於 2012-9-4 06:14 AM
不如妳幫我諗下月中10日玩咩好啦
适當時間要做出一D出人意表的事情
viento 發表於 2012-9-4 06:14 AM
確實好出人意表
係~!
viento 發表於 2012-9-4 06:15 AM
好啦, 繼續特許妳打錯字, 果特許證9月底過期, 記得renew
但有時又細得好搞笑
viento 發表於 2012-9-4 06:16 AM
當真??
1251823755BeiDouChef 發表於 2012-9-4 09:08 AM
~ Hello ~ chef ~

~ had your breakfast ?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
唔上你當
viento 發表於 2012-9-4 06:18 AM
我恨睇妳大作好耐啦