返回列表 回復 發帖
d劇通常去多幾集開始dum波鐘加d無謂野落去....湊夠20集就收工
WAI鬼 發表於 2012-10-29 11:33 PM
甘通常都是罗黎kill time嘅嗻,吾使太认真睇嘅
條骨都無佐lu
台劇呢排學韓劇咁出左好多長劇~
11月才出~~~期待中1-4都有收藏
ricky867 發表於 2012-10-29 11:32 PM
我只是期待凉介出山和他的学长死神的那场死亡赛 FC VS R32 GTR
还有启介对死神的弟弟北条豪 FD VS NSX
还有比拓海还强的天才车手信司的那场 AE86 VS 长尾AE86
这3场最期待的
我只是期待凉介出山和他的学长死神的那场死亡赛 FC VS R32 GTR
还有启介对死神的弟弟北条豪 FD VS NSX
还有比拓海还强的天才车手信司的那场 AE86 VS 长尾AE86
这3场最期待的 ...
BeiDouChef 發表於 2012-10-29 11:39 PM
唔知做唔做到咁遠WO~你知LA一場做幾集都唔完

漫画已经画都7788了 相信这部是最终的了
第一话是说 冒牌D计划的 第2话是对246车队 EVO7 , Roadster !
没什么好看
希望LA~唔好一陣又要等OVA才看到結局
AE86 VS 长尾AE86

goldmonk 發表於 2012-10-29 11:50 PM
双门式 AE86
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我現實中真係渣緊skyline
今晚非常慢,踩一腳咁多啦
局部區域潛水中...
大家晚安
型 英 帥 靚 正
其實我現實中真係渣緊skyline
WAI鬼 發表於 2012-10-30 12:14 AM

我要买GTR佬 我买架BENZ给你拉
老陳晚安
goldmonk 發表於 2012-10-30 12:29 AM
金爺仲未訓
型 英 帥 靚 正