返回列表 回復 發帖
57688 你地見到邊個??
blacker14tt 發表於 2013-1-16 02:47 PM
old gold?
真匿名
blacker14tt午安
好想玩你個遊戲,但係我睇唔明點玩法
57688 你地見到邊個??
blacker14tt 發表於 2013-1-16 02:47 PM
金爺(股東 off duty)POST~~
blacker14tt午安
好想玩你個遊戲,但係我睇唔明點玩法
alphamoto 發表於 2013-1-16 02:50 PM
叫我車車
遊戲玩法:
就是一樣, 踩金樓, 然後選卡片
卡片內容是一個數字, 範圍從1~20
比如說你踩中了一個金樓, 然後PM我, 說你要卡片20號
然後你要投注100萬, 去猜這卡片20號的內容是5號
那100萬你必須先通過轉帳轉到我帳戶內

過後我就會公佈卡片內容
如果卡片內容真的是5號, 那麼你就會獲得你所投注的5倍獎金 + 50萬的金樓獎, 合共550萬
如果卡片內容是10號, 與你所猜的5號相差5, 那麼你只能得2倍獎金 + 50萬的金樓獎, 合共250萬
相差10則全數退回 + 50萬, 相差10以上則沒收你的投注金額, 但會派50萬金樓獎給你

這樣會比較明白了嗎??
又有人中奖
條骨都無佐lu
叫我車車
遊戲玩法:

blacker14tt 發表於 2013-1-16 02:57 PM
車車你好,卡片我明,但係踩金樓就唔明係咩?
金爺揀左7號:

卡片內容:

樓層: #57688

金爺投注TVB$1,000,000, 估10號

時間所猜數字
收入操作
goldmonk2013-1-16 02:52 PM10
TVB 1000000 元積分轉入

相差數目: 15 - 10 = 5
結果: (TVB$1,000,000 x 2) + TVB$500,000金樓獎 = TVB$2,500,000

時間支出樓層
操作
goldmonk2013-1-16 03:03 PMTVB 2500000 元57688
積分轉出
叫我車車
遊戲玩法:

blacker14tt 發表於 2013-1-16 02:57 PM
即是有卡片1~20張, 而卡片內容是1-20其中一個數字, 是這樣嘛?
alphamoto 發表於 2013-1-16 03:01 PM
姐係指定樓層每個POST右上角都有一個編號~~
alphamoto 發表於 2013-1-16 03:01 PM
係一樓有個list, 上邊有號碼, 係樓層
你係呢度D帖, 每個回覆嘅右上角都有個數字, 果個就係樓層
如果你回帖, 回到嘅樓層係我預先set好嘅, 就係踩中左金樓
即是有卡片1~20張, 而卡片內容是1-20其中一個數字, 是這樣嘛?
Huifai 發表於 2013-1-16 03:04 PM
是..就是這樣~下注估卡內數字
簽名被屏蔽
係一樓有個list, 上邊有號碼, 係樓層
你係呢度D帖, 每個回覆嘅右上角都有個數字, 果個就係樓層
如果你回帖, 回到嘅樓層係我預先set好嘅, 就係踩中左金樓 ...
blacker14tt 發表於 2013-1-16 03:06 PM
哦,明白了,多謝你!!!