返回列表 回復 發帖
又見車尾燈,做咩連週日都要返甘大鍋
條骨都無佐lu
所以我話我忙呀
車車早晨. 老板娘周日都要返係正常既. 能者多勞呀.
甘忙吾得嘅哦,不過如果份糧超額又吾同
條骨都無佐lu
車車你好,各位好
J神踩中#82302
所叫號碼為12
獲得金樓獎TVB$1,800,000

時間支出樓層
操作
timmaxsing2014-6-8 01:09 PMTVB 1800000 元81832積分轉出
grace踩中#82338
所叫號碼為40
獲得金樓獎TVB$1,800,000

時間支出樓層
操作
gracechanstuart2014-6-8 01:10 PMTVB 1800000 元82338積分轉出
羊咩咩叔叔叫BINGO! x 2

TVB$3,800,000 x 2 = TVB$7,600,000

時間支出操作
yxx012014-6-8 01:15 PMTVB 7600000 元積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
J神叫BINGO! x 2

TVB$3,800,000 x 2 = TVB$7,600,000

時間支出操作
timmaxsing2014-6-8 01:18 PMTVB 7600000  元積分轉出
hui姐叫BINGO! x 2

時間支出操作
dream19722014-6-8 01:21 PMTVB 7600000  元積分轉出
言公公叫BINGO! x 3

TVB$3,800,000 x 3 = TVB$11,400,000

時間支出操作
金石良2014-6-8 01:24 PMTVB 11400000 元積分轉出
KEN兄叫BINGO! x 3

TVB$3,800,000 x 3 = TVB$11,400,000

時間支出操作
pknoface2014-6-8 01:25 PMTVB 11400000元積分轉出
grace叫BINGO! x 2

時間支出操作
gracechanstuart2014-6-8 01:27 PMTVB 7600000 元積分轉出
股東叫BINGO! x 5

TVB$3,800,000 x 5 = TVB$19,000,000

時間支出操作
ricky8672014-6-8 01:30 PMTVB 19000000元積分轉出
基本上呢個遊戲D BINGO!卡我有好嚴重嘅錯漏, 所以D獎金係大放送形式, 幾乎個個都攞滿分