返回列表 回復 發帖
為何咁講 ?
ob51330 發表於 2012-8-2 08:08 PM
因為是用他選的樓層決定範圍的~
佢估計到?
ob51330 發表於 2012-8-2 08:09 PM
因為佢係上層幸運者, 可以指定下一個, 雖然唔知道邊個, 但會知道範圍, 下次應該唔會再玩呢種
你有講...........>.你都覺  
吹5D, 就有下一個
blacker14tt 發表於 2012-8-2 08:07 PM
多謝車版提水
我唔參與者
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
因為佢係上層幸運者, 可以指定下一個, 雖然唔知道邊個, 但會知道範圍, 下次應該唔會再玩呢種
blacker14tt 發表於 2012-8-2 20:11
我中完第二個都有解釋到,好彩 +- 範圍無講到,唔係仲易估
hide曾說過:
你有講...........>.你都覺  
ob51330 發表於 2012-8-2 08:11 PM
我第一次派錢派得咁唔甘願
高版好~~來建樓?~~
blacker14tt 發表於 2012-8-2 20:11
調返轉角色就可以了,咸檸定樓數,中樓者揀 +-
hide曾說過:
blacker14tt 發表於 2012-8-2 08:11 PM
经一事長一智
高版好~~來建樓?~~
ricky867 發表於 2012-8-2 20:14
好快走,唔會阻住你地中金樓
hide曾說過:
多謝車版提水
ricky867 發表於 2012-8-2 08:12 PM
純粹想你地起5D, 係..............之前5D中
調返轉角色就可以了,咸檸定樓數,中樓者揀 +-
HIDE 發表於 2012-8-2 08:14 PM
高版果然一針見血~
純粹想你地起5D, 係..............之前5D中
blacker14tt 發表於 2012-8-2 20:15
第二個金樓
hide曾說過:
我中完第二個都有解釋到,好彩 +- 範圍無講到,唔係仲易估
HIDE 發表於 2012-8-2 08:13 PM
你都唔知道 +-
下次你把口密D