返回列表 回復 發帖
肥藍爆走天爺爺出面都無符..
車版後來完全無視走左去煲劇
ricky867 發表於 2012-8-5 08:23 AM
放佢一角自我反省就得
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
爬到周身口水~ 呢句好笑~

除非係條線冇咁慢嗰陣就會爬下啦~
wng86 發表於 2012-8-5 08:24 AM
我只爬几樓有人回我的帖, 其它都唔會爬
除非有突發事件
肥藍爆走計唔計...
除這之外無咩發生..
都是在討論BT的問題~
ricky867 發表於 2012-8-5 08:21 AM
跑得很快。。。。。
可能會post在韓劇處。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
应该无吧,我是个从来吾爬楼的人
甚至有时上一页都吾睇
12点我就训佐了
lhy92725 發表於 2012-8-5 08:25 AM
我都覺你好多時候都係狀況外, 唔知佢地响度吹乜野
小丹尼做乜事爆走呀???
又輸錢呀?
viento 發表於 2012-8-5 08:29 AM
輸$就梗嫁LA..我諗他都麻木晒~
他是為車版在命運CARD中只有他的那張是

肥藍SAID:
everyone got good things to say...
only me bad things
小丹尼做乜事爆走呀???
又輸錢呀?
viento 發表於 2012-8-5 08:29 AM
他有边日吾输嘅呢
條骨都無佐lu
我都覺你好多時候都係狀況外, 唔知佢地响度吹乜野
viento 發表於 2012-8-5 08:33 AM
我黎搭台嘅之嘛
條骨都無佐lu
跑得很快。。。。。
可能會post在韓劇處。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-5 08:33 AM
梗快LA..妳上載左一晚了~~
我現在下載到84%~~
柠姐追紧NCIS啊?呢套剧我中意
條骨都無佐lu
柠姐追紧NCIS啊?呢套剧我中意
lhy92725 發表於 2012-8-5 08:36 AM
有睇d沒睇d 所以想收集成套。。。。
起身都要得約埋?
wng86 發表於 2012-8-5 08:25 AM
有乜人會一齊醒
我睇晒咯,黎紧9月底做第10季了
條骨都無佐lu
食早餐先
條骨都無佐lu
輸$就梗嫁LA..我諗他都麻木晒~
他是為車版在命運CARD中只有他的那張是

肥藍SAID:
everyone got good things to say...
only me bad things ...
ricky867 發表於 2012-8-5 08:34 AM
咁又真係慘D, 求愛被拒...← 佢個死穴.....
他有边日吾输嘅呢
lhy92725 發表於 2012-8-5 08:34 AM
都唔明佢仲乜輸極都仲咁中意賭