返回列表 回復 發帖
即係好快閃
viento 發表於 2012-7-28 12:47 PM
多10++min
去換衫出門啦, 大家自便啦
老板娘坐到尾班車返到啦,攰死,熱死,去洗白白先
車車靚版不醉無歸。。。。
SweetLemon 發表於 2012-7-28 04:53 PM
今日都冇時間比我醉, 忙到死
車版肯定要爛醉才歸來
ricky867 發表於 2012-7-28 11:22 PM
基本上除左每年嘅畢業典禮, 我都好少會飲到太犀利, 所以今日我好清醒, 加上我冇時間去飲, 真浪費
大家都去晒瞓, 又冇人理我
viento 發表於 2012-7-28 11:44 PM
我聽到妳講我壞話
車車, 你回家啦~~~!!!今晚開咗几多支呀?
viento 發表於 2012-7-28 11:48 PM
悲哀, 我只飲到兩罐啤酒
車版求救
我點解變左負$$$...
ricky867 發表於 2012-7-29 12:19 AM
你最近有做過D咩? 比如賭博? 你嘅銀行紀錄有咩特別出入嗎? 你有冇玩flash遊戲?
今日咩都無做過WO..上午存左$$..都無事的..
ricky867 發表於 2012-7-29 12:26 AM
原本有幾多cash?
銀行紀錄冇問題?
轉賬與兌換記錄無咩問題..今在銀行存餘$1到現在應該唔太多...
ricky867 發表於 2012-7-29 12:32 AM
我記得你之前唔係初級武將, 係我記錯 or 你升級左? 如果係你升級左, 咁係幾時嘅樹?
如果無記錯好像升左成星期了
ricky867 發表於 2012-7-29 12:39 AM
你上午存幾多錢? 存錢之前有幾多cash? 存完過後正常 or 已經係負數?
冇呀, 邊有啫, 你睇錯啦
viento 發表於 2012-7-29 12:41 AM
我冇眼花
所以先識路返屋企
車車, 我今日俾版主扣分呀, 好似係我响依度第一次俾扣分
viento 發表於 2012-7-29 12:48 AM
我見到, 鬼叫妳明知故犯, 如果係我, 我會扣10功勳 10金錢
本帖隱藏的內容需要積分高於 3452820 才可瀏覽
好像存左62萬到存完正常看見餘下1元...到剛剛才發現問題...
ricky867 發表於 2012-7-29 12:50 AM
唔....我唔知道咩原因, 唯一可以諗到嘅係存款嘅時候load page慢, 你唔覺意click多一次存款, 變左存款兩次所以先會有負數
呢個可能要高層出面調查, 建議你去開帖問, 好過我地係度估估下
在新手發問區嗎...
ricky867 發表於 2012-7-29 12:59 AM
你等等, 我arm arm見到個超版, 我問緊佢
如果係發帖, 應該係系統意見區