返回列表 回復 發帖

[分享] 雲佩斯成20號 與朗尼首課操練

雲佩斯完成體測後, 今日在卡靈頓訓練場動筆簽約, 並與費格遜等高層合照, 正式成為紅魔一員, 他穿上曼聯的訓練球衣, 隨即展開首課操練, 與新拍檔朗尼言笑甚歡. 根據曼聯今日最新公佈, 雲佩斯將穿起紅魔的20號球衣比賽.
費格遜表示雲佩斯可於周一首場英超上陣, 並不排除再引入多一名高質素球員, 有傳媒估計他的目標可能正是周一比賽對手愛華頓的主力拜恩斯.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

见到E一幕,真系好吾习惯。。。。。。
新雲佬
见到E一幕,真系好吾习惯。。。。。。
mysteryray 發表於 2012-8-17 09:35 PM
但係見到曾經對敵過,成為隊友甚至朋友,這一幕還是不錯...雖然我不太看好已經29歲的他...

評分次數

• HIDE

wow! 咁快咁friend!
新雲佬
真.大舊金 發表於 17-8-2012 22:03
大舊金,佢做到新雲佬又唔錯呀,起碼佢只識一樣野係狂入波
但係見到曾經對敵過,成為隊友甚至朋友,這一幕還是不錯...雖然我不太看好已經29歲的他...
cchchchcc 發表於 17-8-2012 22:59
2400百萬磅買一個29歲都幾冒險架,不過我地唯有信老費o既眼光啦

評分次數

• HIDE

雲佬入曼聯,我認為更多系為咗股票上市造勢
大家睇雲佩斯簽約同操練的相多啦,今次我post佢簽約片段啦

http://www.youtube.com/watch?v=GXWVDabV_NQ

評分次數

• HIDE

我對佢好信心
2400萬磅買到佢都算低

評分次數

• HIDE

期待佢今季的表現,希望踢得仲好過上季,呵呵~~
20號~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔算好貴.... 唔傷既話.
我對佢好信心
2400萬磅買到佢都算低
真.大舊金 發表於 2012-8-18 03:52 AM
我同你相反..始終係荷蘭球員...早熟早殘幾成定律.
仲要擔心佢傷多過踢.

另外又要擔心小豆走人....唉...
嘿嘿 20号难道预示着曼联的第20个联赛冠军?