返回列表 回復 發帖
意想不到的成绩!!
赢了!!
crashersus兄,对不起喔!!
我们又回榜首了喔!!
哈哈哈!!
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-30 03:09 AM 發表
做么呢??
版主都很有钱的喔!!
哈哈哈,
注定赢唔到CHU兄钱。。。。。。
点解R。。。。osicky仲要入波。。。。。
好久没大胜了喔!!
完场成绩

Everton 1-4 Arsenal

Goal By: Cahill,Eduardo x2, Adebayor, Rosicky
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-30 03:13 AM 發表
好久没大胜了喔!!
没"坐热"第二名就到番第一,
真係 自己知。。。
哈哈哈!!
前几天我还被MU迷笑喔!!
但现在什么都回来了!!
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-30 03:19 AM 發表
哈哈哈!!
前几天我还被MU迷笑喔!!
但现在什么都回来了!!
哈哈哈哈哈
依家我笑咗啦。。。。
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-30 03:12 AM 發表
赢了!!
crashersus兄,对不起喔!!
我们又回榜首了喔!!
哈哈哈!!
无所谓啦....有对手先好玩卡......恭喜晒....4-1...good game from Arsenal....
原帖由 crashersus 於 2007-12-30 04:03 AM 發表

无所谓啦....有对手先好玩卡......恭喜晒....4-1...good game from Arsenal....
我都係咁话!:onion14:
最好两队斗到最后几场。:onion31:
Happy New Year
火焰帮兄弟!
場波贏到4:1仲要係作客, 相信最開心的除了雲加同埋我地
       Arsenal的FANS外, 應該係Jackson兄你啦!!! 因為一係唔出,
       一出就兩個前鋒DA SILVA和"賓特拿"都出齊, DA SILVA仲要
      入兩球, 你仲唔開心到ZZZ唔著!!! 我都戥你開心呀Jackson兄!!!
      不過呢個禮拜我比較喜歡UPSON同埋Anton FERDINAND,
      點解?... 你一定明白的Jackson兄, 是嗎?
原帖由 HONBITERU 於 2007-12-30 04:41 AM 發表
場波贏到4:1仲要係作客, 相信最開心的除了雲加同埋我地
       Arsenal的FANS外, 應該係Jackson兄你啦!!! 因為一係唔出,
       一出就兩個前鋒DA SILVA和"賓特拿"都出齊, DA SILVA仲要
      入兩球, 你仲 ...
哈哈哈,Anton FERDINAND好靓仔啊!!!
点解之前冇发觉到啊???

(唔好话比人知,Bernard兄仲开心啊,依家开咁。。。。。。。)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
恭喜arsenal 大食糖!
场波真系高潮迭起,arsenal甘多黄卡总有红卡,arsenal赢的实志明規
曼联要加好多油啦,被领先两分
原帖由 wlt1110 於 2007-12-30 09:00 AM 發表
恭喜arsenal 大食糖!
场波真系高潮迭起,arsenal甘多黄卡总有红卡,arsenal赢的实志明規
曼联要加好多油啦,被领先两分
非常多谢WLT兄来打气,
大家一起努力加油啦:onion14:
新年快乐2008

回復 #134 jacksonkua 的帖子

新年快乐:onion14: