返回列表 回復 發帖
3/1519:00 抽..

抽o左味
JackyNelson 發表於 2013-3-14 09:35 PM

未,未抽的,官方時間是
Friday's UEFA Champions League quarter-final draw, to be held in Nyon from 12.00CET.
巴塞 抽到 皇馬  就very good
JackyNelson 發表於 2013-3-14 09:37 PM
佢地兩隊成日對架喇,抽埋一齊有咩好睇姐

計我話試多一次 摩師(皇馬)vs拜仁,當年摩師(國米)決賽贏拜仁羅盃.

再之後巴塞對多次意甲球隊(祖記),比佢地試多次咩叫死守.

正呀
差D d d d d  又少個
JackyNelson 發表於 2013-3-14 11:04 PM
你係唔係想講,差少少就分多 dddddd 呀
驚比人取消資格特登過黎望望  但唔見有第七回既?
HIDE 發表於 2013-3-30 03:29 PM
比你早一步問左添,宜家開了
第7回

1:04月03日02:45 巴黎聖日門 vs 巴塞隆拿
2:04月03日02:45 拜仁慕尼黑 vs 祖雲達斯
3:04月04日02:45 馬拉加 vs 多蒙特
4:04月04日02:45 皇家馬德里 vs 加拉塔沙雷

截止時間 04月03日02:00

參加時請注明:參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽
回貼後不能編輯,否則會被視作無效.
足球區版主有權決定遊戲中的任何最終決定權

終於等到夏令時間了,可以早少少開波

另外今屆4強戲碼還會有多一次抽籤的,官方時間是下面
Quarter-final draw:Nyon, Switzerland - Friday 15 March 2013 12.00CET
IF212第一個估....唔知佢會唔會用特別卡呢~
zzleezz 發表於 2013-3-30 07:43 PM
佢無用到卡了
方假返来咯,但是就missed左第7回。。。。。
mysteryray 發表於 2013-4-4 02:48 PM
上次你話回馬來西亞,今次呢??去邊玩呀??
第7回

1:04月03日02:45 巴黎聖日門 vs 巴塞隆拿
2:04月03日02:45 拜仁慕尼黑 vs 祖雲達斯
3:04月04日02:45 馬拉加 vs 多蒙特
4:04月04日02:45 皇家馬德里 vs 加拉塔沙雷

賽果:
2013 年 4 月 3 日 (星期三)  
巴黎聖日門(法國)  2 : 2 (0 : 1)  巴塞隆拿(西班牙)  
拜仁慕尼黑(德國)  2 : 0 (1 : 0)  祖雲達斯(意大利)  
2013 年 4 月 4 日 (星期四)  
馬拉加(西班牙)  0 : 0 (0 : 0)  多蒙特(德國)  
皇家馬德里(西班牙)  3 : 0 (2 : 0)  加拉塔沙雷(土耳其)
日本!去悌樱花,只不过运气吾系甘好,雾气好大,白蒙蒙。。。。
mysteryray 發表於 2013-4-4 10:17 PM
oic

我上年4月都有去東京賞櫻,當時好好天氣,現場睇真係麻麻地仲有少少味,不過d相就超靚

第7回
1:04月03日02:45 巴黎聖日門  vs 巴塞隆拿
2:04月03日02:45 拜仁慕尼黑  vs 祖雲達斯
3:04月04日02:45 馬拉加  vs 多蒙特
4:04月04日02:45 皇家馬德里  vs 加拉塔沙雷

会员巴黎聖日門 vs 巴塞隆拿拜仁慕尼黑 vs 祖雲達斯馬拉加 vs 多蒙特皇家馬德里 vs 加拉塔沙雷得分
HIDE0001010
chlonline055515
我系一督屎050510
chan200308055515
金石良01001020
fls125050510
chowold2050510
kikideebaby0501015
IF2120150015
JackyNelson00055
zzleezz0001515
ckw4737500510
luke16800055
山棻爺爺050510
total5601090165

賽果:
巴黎聖日門(法國)  2 : 2 (0  : 1)  巴塞隆拿(西班牙)  
拜仁慕尼黑(德國)  2 : 0 (1  : 0)  祖雲達斯(意大利)  
馬拉加(西班牙)  0 : 0 (0  : 0)  多蒙特(德國)  
皇家馬德里(西班牙)  3 : 0  (2 : 0)  加拉塔沙雷(土耳其)

lilitan0083取消資格

獎金:每100分獎金tvb$1億,上限是tvb$15億.(遊戲結束時全部參加者平分)
现在累积分数 = 804
800x10000000=8000000000

哈哈!已经超额好多左!
我lam一定有一张卡系奖金减半又或者奖金归零之类,大家lam清楚 ...
mysteryray 發表於 2013-4-6 12:32 AM
難得車車幫忙設計了4張卡,唔好晒左去,用晒去啦

分數..奇怪.明明只是加減數,我們次次都計出不同結果......
不過唔緊要啦,反正是以每100來結算,到最後再睇情況,我初初設計遊戲時是預大家一定會到達1500分,所以應該15億可以派晒.
第8回

1:04月10日02:45 多蒙特 vs 馬拉加
2:04月10日02:45 加拉塔沙雷 vs 皇家馬德里
3:04月11日02:45 巴塞隆拿 vs 巴黎聖日門
4:04月11日02:45 祖雲達斯 vs 拜仁慕尼黑

截止時間 04月10日02:00

陳兄,要用特別卡嗎????^^

第9回 特別回(此回合特別卡不適用)
估4強全部抽籤結果,估中一場有3分
截止時間 04月12日18:00