返回列表 回復 發帖
美洲杯四强赛估估下:

智利 VS 秘鲁
1.智利 1:0 秘鲁
2.否
3.智利        

阿根廷 VS 巴拉圭
1.阿根廷 2:0 巴拉圭
2.否
3.阿根廷

女子足球世界杯四强赛估估下:

德国 VS 美国
1.德国 1:1 美国
2.否
3.美国

日本 VS 英格兰
1.日本 2:1 英格兰
2.否
3.日本
預告:2018世界盃遊戲快要结束了
多謝猫姐獎金
多谢埋小强  
呢度d人好好,派完奖会讲多谢,我果区无人会讲唔该
系咯,果邊要落注,分分鐘系入肉架嘛,呢邊純粹數字遊戲遮
lhy92725 發表於 2015-6-30 12:06 PM
唔係大场区,係Sport Game事務所
我都未去過玩添
lhy92725 發表於 2015-6-30 12:14 PM
去玩下囖,有六合彩
多謝猫猫獎金!

参加美洲杯要事先报名,不过唔紧要啦,私人派备你地。

zzleezz   2 秒前     TVB 30000000 元      積分轉出
lhy92725   2 秒前     TVB 30000000 元      積分轉出
事先報名?去邊度報啊?
lhy92725 發表於 2015-7-1 02:58 PM
去睇翻首页就明白
都吾系太明哦
lhy92725 發表於 2015-7-1 03:34 PM
猫姐咁都唔明

陈sir金句:傻傻分不清
都無寫住點樣報名架
lhy92725 發表於 2015-7-1 04:11 PM
未开赛已经公开报名,你无入过黎所以你唔知
論壇有好多唔同區都有唔同性質既遊戲同活動可以參加,多D去唔同區既帖睇睇,就會知道好多其他資訊,每個帖(遊戲或活動)都有佢地自己訂既規矩,睇清楚然後睇埋其他人點樣參加,再唔明細節就問!!不過最好唔好未睇 ...
gracechanstuart 發表於 2015-7-1 08:35 PM
唔该嗮,唔使再傻傻分唔清
貓貓早晨,多謝貓貓獎金
1. 三、四名:巴拉圭
                  德國
2. 智利 1 VS 2 阿根廷
    美國 1 VS  1 日本
3 .冠軍:阿根廷
            日本
多謝 貓貓 奖金

sport投注区 正式开罗

排名第一会有奖励,快去投注
第一場:曼聯 (主)vs 熱刺(客)
1.曼聯 (主)3vs0 熱刺(客)
2.主勝
3.3球

第二場:諾域治 (主)vs 水晶宮(客)
1.諾域治 (主)1vs0 水晶宮(客)
2.主勝
3.1球

第三場:車路士(主) vs 史雲斯  (客)
1.車路士 (主)2vs0 史雲斯(客)
2.主勝
3.2球

第四場:史篤城 (主)vs 利物浦(客)
1.史篤城 (主)1vs2 利物浦(客)
2.客勝
3.3球