返回列表 回復 發帖
红魔必胜啦!我估个赛果应该是3:0

加油呀!!:014:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-4 11:06 PM 發表

加油啦!那你会不会看这场球啊!:014:
一定会看啦!我想看一下个3粒球进得有几精彩!:014: 哈!
原帖由 wlt1110 於 2008-1-5 12:30 AM 發表
入甘少波,起码1-4 la。。。rooney hat trick!
1比4都好喔!不过我都是吾想MU个龙门比人射入哦!嘻!

鲁尼应该会进球咯。。:onion05:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-5 10:35 PM 發表

哈哈哈!ROONEY 一出来一定会有球进啦!
大家都很期待他今天的表现! 加油ROONEY!:014:
原帖由 wlt1110 於 2008-1-5 10:42 PM 發表
so...0-4..u happy?
HAPPY!:014:不过我猜咗0比3哦!

无所谓啦!如果是0比4,我猜错咗都好啦!起码可以看到进多粒球啦!
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 10:48 PM 發表
1:2得5得:019:

我估左1:2
好似少咗D哦!
原帖由 wlt1110 於 2008-1-5 10:50 PM 發表
i bet ball n take a bath..c u later
是哦!你吾讲开我都吾记得我都没冲凉。。快快冲先得。。:onion05:等阵见。。
吾好意思,迟到咗! 入咗波没啊!
仲是0比0呀!这里收得吾清楚。。唯有听你地讲波啦!
咁真是好闷啊哦!唯有希望临尾发威啦!

回復 #152 洛仔 的帖子

malaysian

回復 #176 hiroisme 的帖子

Nice to meet you!:onion31:

回復 #182 wlt1110 的帖子

Nice to meet you too!
吾好意思各位,朋友约我出去睇下半场,返来再吹过啦!