返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多tvb now,tvbnow,bttvb: B8 d# M% t( F: e/ m0 v0 B
大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
( W  T3 E2 ]+ I& A* j2 h
我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
% P: H& [& d0 i/ ^2 w% cwww.tvboxnow.comserrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
4 M" d# {% {9 Xtvb now,tvbnow,bttvb7 a9 y" P0 |+ N" K/ g, E4 L
www.tvboxnow.com5 z9 l  X$ P+ P' y$ p- l

+ S- R) o& S1 B( w1 F" Y) |我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, u2 c& ?4 v2 h$ A3 }! I4 N4 ^  P6 n
冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM

, p8 E) g+ P' C! d! h+ W, Q6 N' s
3 e/ r9 R: {/ o- Xtvb now,tvbnow,bttvb
- t# U/ k) i7 Gwww.tvboxnow.com
: y$ B9 d6 K, P' ?8 l  \公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 g3 B" j1 W& U/ F% Q# M4 n0 S
我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
0 B4 n  {/ b% P5 R& ]9 q1 |. ihyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
" G( g  E: l2 K+ H. G
9 w! a' `& t* [+ J" m% k

, F% r5 v  \6 x9 y% uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
; v2 h0 ]8 P. |. ]$ rtvb now,tvbnow,bttvbyunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
8 o" k, i7 Z4 i4 A  Y" T& I7 d! _
tvb now,tvbnow,bttvb; Z% k% E- S' X8 w! G: y& ?
) B, t' x2 |8 f2 G) N
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!) {/ B/ V- a  [6 {/ ^' |
後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
/ J8 n) b4 G6 w3 n' A* v

( y# K0 l. S; n+ c7 Z! u
. j; {4 x+ L2 \8 V) z3 h, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧