返回列表 回復 發帖
大家係英超一路贏落去
2008年4月12日   星期六 曼聯 對 阿仙奴
呢場波咁就會變左好好睇

當然我梗係想曼聯贏阿仙奴拎冠軍
南仔唔好走啊
我哋会呱住你咖
希望你多啲来睇吓我哋啦。。
原帖由 HIDE 於 2008-1-12 03:25 PM 發表
大家係英超一路贏落去
2008年4月12日   星期六 曼聯 對 阿仙奴
呢場波咁就會變左好好睇

當然我梗係想曼聯贏阿仙奴拎冠軍
到依家我都认为曼联赢冠军嘅机会大过我哋,
呢啲唔係净係遘俾你听,
因为曼联今年阵容真係好强。
防守又好出色!
依家咁样睇都好难"跌"分。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 03:30 PM 發表

到依家我都认为曼联赢冠军嘅机会大过我哋,
呢啲唔係净係遘俾你听,
因为曼联今年阵容真係好强。
防守又好出色!
依家咁样睇都好难"跌"分。。 ...
要睇下費 sir 係冬季點買賣人口  
呢個蛇頭成日運d勁人入境
原帖由 HIDE 於 2008-1-12 03:34 PM 發表

要睇下費 sir 係冬季點買賣人口  
呢個蛇頭成日運d勁人入境
哈哈,你哋就有呢啲希望,
而Wenger之前已经表态唔再买人。。。。:019:
我哋中后卫可能告急。。。
我相信和会永远支持阿仙奴啦!!
其实如果这赛季我们没拿冠军,相信我们也已经让很多人跌破眼镜了啦!!

回復 #32 jacksonkua 的帖子

那个course是上整天的啦!!
而且是在星期四,五,六啦!!
我没得回家啦!!
哎!!
HIDE兄!你来踩场啊!:024:
那我也来讲讲几句啦!:onion14:
依我看阿记真是要买一些球员啦!WENGER通常喜欢买便宜一点的球员啊!
不过便宜得来又实用啊!不像今季利记和SUNDERLAND那样出了这多钱又换不到好成绩!
然后希望今晚红魔枪手一起赢啦!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-12 06:07 PM 發表
HIDE兄!你来踩场啊!:024:
那我也来讲讲几句啦!:onion14:
依我看阿记真是要买一些球员啦!WENGER通常喜欢买便宜一点的球员啊!
不过便宜得来又实用啊!不像今季利记和SUNDERLAND那样出了这多钱又换不到好成绩!
然后 ...
大家咁话啦。。。:onion14:
华仔唔来支持利记??哈哈!!

回復 #37 bernardlhtan 的帖子

最重要係星期六夜晚,
一定要记得睇波同支持阿仙奴啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-12 06:09 PM 發表

大家咁话啦。。。:onion14:
华仔唔来支持利记??哈哈!!
他啊!现在在跑路中啊!
我看他等下会回来啊!

回復 #41 ljw1982 的帖子

哈哈,利记需要佢嘅支持,
如果唔係,又踢和咯。。。
路过。。。
个人认为arsenal今晚场波会飞粗=赢波输盘
不过,阿伯遇上4大班霸时还没输过盘。。。!

jackson,arsenal tonite didnt live le.......
yesterday paper have write got live but today write live chelsea la.....
so fxxx la...
英超重心戰:捧阿仙奴「大」 「明」早收錢

來源:蘋果日報

有錢收無人嫌腥,聯賽主場10勝1和的阿仙奴,周六主場硬撼伯明翰,冀取3分保領先優勢,惟忌於兵工廠過多主力缺陣,入球「大」穩過「主勝」,熱又如何?(球賽編號:星期六3;now637台今日11:00pm直播)阿呢斯奧

阿仙奴周中英聯盃熱刺踢成1:1,損兵又折將,禾確特、佐羅及尹佩斯肯定列入「十字軍」之列,幸而軍醫未有排除辛德路斯披甲的可能性,即使該瑞士中堅真的因傷避席,領隊雲格已表明沙格拿或基拔圖施華可移入中路作及時雨。

主隊缺非洲兵添變數

然而,隱憂是已離隊備戰非國盃的高路托尼及伊保爾,對球隊的影響始終未能在熱刺一仗反映出來,即使前線的伊度亞度達施華、賓特拿漸漸上力,也難免增加了比賽的變數。

那邊廂,伯明翰領隊麥利殊以「執二攤」為樂,先接過禾達史密夫的蘇格蘭隊帥印,國家最終緣盡歐國盃;如今頂替布魯士後不久,以為成功「上岸」,可以揮一揮衣袖,使數千萬鎊支票,豈料富豪楊家誠卻宣告收購失敗,心碎夢碎,而球隊現時亦未見有驚喜演出。

客軍「4-5-1」具威力

要留意的是,麥利殊的「4-5-1」陣式威力不低,往往是輸波贏盤的主因,而加利奧干拿更是飾演麥比頓在蘇軍的最佳角色;回顧麥利殊的「烏陣」曾「收死」法國,即使面對牌面較佳的曼聯僅以一球見負,嚴密的中後場聯防,較同級的米杜士堡新特蘭等都要硬淨。

縱使有球迷已開始博阿仙奴主場不敗「斷纜」,惟論實力及狀態,伯明翰仍非爆冷選材,而防中奧賓拿「長」後,迄今未有球員可完全填補其空缺,今仗只是輸少當贏格局,奈何[-1]「主勝」熱至1.62倍,剛巧主隊尚存隱憂,倒不如加大注碼博「大」好過。

貼士

星期六3

阿仙奴vs伯明翰
  半全場:主/主
  盤口:阿仙奴[-1]
  讓球主客和:D和局
  2:1