返回列表 回復 發帖
好似draw唔到我既興趣睇添... 等我睇幾集啲劇情..睇下可唔可以先.. 多謝樓主咁努力比咁多資料我地啲啲海外人仕

評分次數

• leekwoklam

唔好話teenagers吖.. 如果叫我去呢種農村生活都會好似佢咁呀.. hahahahahaha... 巧辛苦囉.. 不過... 幾日都係一種體驗黎既.. 但有樣野好想講.. 我諗好多人可能需要比啲衛生知識佢地.. 自己食緊既筷子千祈唔好用黎夾餸比人.. 如果自己病咪會帶菌比人囉.. 我見到都覺好得人驚呀... hahahahaha

評分次數

梁嘉琪  在回到三國都不俗,因為歷史上諸葛亮的夫人真的相貌平平,所以監製是找對人的,可惜林峰的粉絲包括我幾位女學生竟然也遷怒於嘉琪呀,你話死未?公仔箱論壇+ Y6 L0 S& ~, ~8 {
...
1 E1 M! q, L7 I1 @www.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2013-2-19 03:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 u, q+ }& @/ X& F5 _, R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Q& \  s. M% t2 v! I$ ]! h5 u
我就覺梁嘉琪幾靚喇.. 都唔知點解無記揾佢做諸葛亮的夫人呢個角色.. 不過佢做得好到位...

評分次數

版主, 我諗你個"最好戲新人"答案應該係好似 butyu 講嗰個小朋友劉壯(彭根)架喇... 我都好認同.. 因為以佢既年紀演到咁既水準.. 真係前途無可限量.. 但佢要行既路會好似一般童星咁.. 好難行.. 希望佢有好既將來!www.tvboxnow.com" W/ O2 i+ N8 x! h" H1 Y5 {. Q

& K% M0 {! Z  ?) C/ l公仔箱論壇但順帶一提..我覺劇中既張俊傑(阮政峰)做得好好喎.. 我諗之所以佢可以演得咁到位, 最大可能都係嗰句-->呢個角色夠大眾化.. 演員容易掌握.. 但佢演得好入形入格呀.. 唔知大家有無同感呢?

評分次數

都幾好吖.. 全世界姓夏既都叫summer.. 唔駛問呢個姓既人英文名.. hahahaha.. family就叫summer 1,summer  2, summer 3... .. 或者.. summer father, summer mother, summer son...

評分次數

原來夏少嫻young時係問題少女... hahahaha 如果比我又唔會因為咁憎我生娘喎.. 因為始終呢個生娘都有悔意吖.. 正所謂呢個世界有好多人都係年少無知架嘛..

評分次數

司棋姐係咪想表達比我地睇, 佢仲未係爛賭到無得救嗰隻呢?.. 因為我feel唔到佢好似[表嫂]既爛賭婆心態既?

評分次數

本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-3 03:01 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb. W6 b5 ]; A' ?& X+ X

1 a* m0 E/ g5 \+ d% |$ y3 b  x, h, ^www.tvboxnow.com
經大文細佬提醒,司棋姐的雲姨都唔算真正爛賭,想收番個爛字,但叫「賭婆」又好似好怪咁,怕人以為係賭神個阿婆...... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G. p! m! H, o- x3 ?
leekwoklam 發表於 2013-3-2 05:11 PM
公仔箱論壇! ^& ~$ W' b/ D/ s

' f! K' `- p( S* _0 l7 `0 a5 H: NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sorry呀版主, 我唔係咁既意思呀... 我意思係覺得-->唔好話爛賭就算好賭, 司棋姐做唔到個feel出黎啫 極其量只覺佢係心理病初期, 但又仲未到病態賭徒喎.. 仲有得救!

評分次數

大文細佬講的好,該由心理的方向評論會好啲,我寫出來比大家笑下咋,不必認真啊。
) Z' J8 r  {. h1 J* |6 Q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2013-3-3 03:01 PM
4 G* G$ S% @7 S( F, rwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ f. `. S% [1 V7 U9 p. {
我地個咁好人既版主一向都對我地好好架喇.. 寫啲資料出來好好架
謝謝好姊妹。太客氣啦。我除咗識寫幾個中文字,識教學生計下數仲識啲乜呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# z6 F! y$ s: D1 ^) Q. B
leekwoklam 發表於 2013-3-3 04:53 PM
' a6 a, U# `( j& o) z7 u7 Wtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?% i2 V: S2 s2 R* R6 ]& W5 M
勁呀! 數學老師.. 快啲教我Maths!
因為版主個遊戲, 所以睇緊仁心解碼, 原來陳展鵬有份演仁心解碼架.. 佢當時個樣好似無咁型喎..你地覺唔覺呀?
司琪姐啲仔女係咪真係無人性得咁交關呀??.. 巧得人驚喎.. 阿媽黎架嘛