返回列表 回復 發帖
" e3 e, g% ]* q  ?$ D( u: @tvb now,tvbnow,bttvbWhitneychan715, 翔哥一向都好好戲架tvb now,tvbnow,bttvb1 _/ Z  g% I0 o
大文細佬 發表於 2013-2-24 08:31 AM
/ s' b! M$ I2 s" ^, [' V4 ^tvb now,tvbnow,bttvb6 {2 \7 Z+ o# @: o
我知呀,我記得佢之前係我的如意狼君做得好好

評分次數

• leekwoklam

个Ending好obvious. (Is that 明显? My Chinese is horrible.) Spoilers are already out.www.tvboxnow.com( G& }; ]" @1 h4 m' L! _+ C' a8 ~
电视狂 發表於 2013-2-24 01:24 PM
" s4 _3 v9 M' c  ?

! v' r- o" K5 |! b2 Q+ |6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實呢套講得叫戀愛季節就一定係Happy Ending ,但係佢點present 出黎係個關鍵
李天翔在大太監飾演胡定欣老公,做戲唔錯,到現在都未忘記佢演的奸樣.

評分次數

This is just another love story

評分次數

+ N$ J! G! F# _( U5 L) L4 v$ Y3 Ttvb now,tvbnow,bttvb
$ Y" J+ w, h( @% R其實呢套講得叫戀愛季節就一定係Happy Ending ,但係佢點present 出黎係個關鍵* o! Y0 J  T3 B, R6 k0 I
WhitneyChan715 發表於 2013-2-24 08:25 PM
公仔箱論壇6 V4 A1 q# S4 j

: v0 m# r; `, g2 x6 M) N5 kwww.tvboxnow.com但系有D明显Jack系有神经病。我系第九集就古到。 XD 不过依然仲意这套戏。

評分次數

1# leekwoklam " j2 E. b9 k( s5 s9 c! i
因工作問題停了一段時間没看tvb, 好期待. 今日dowd, 明天才有得看!
看完請回帖啊。先謝你。
本帖最後由 leekwoklam 於 2013-2-27 03:12 PM 編輯 公仔箱論壇# m! M+ C- A- O( e3 G* L
) @; H# R  k# c+ m
gigi831008 ,看完請回帖啊。先謝你。; L- n: _; W2 b8 Z. \/ P; Y
唔好意思,本回帖是repeat了的,因處理時在家的電腦神神地,重複了事後才發覺,但又不想删回帖以正視聽。
沒看過 好看嗎 4段故事 有連結嗎? 還是各自分開的呢 想看杏兒那一段

評分次數

為了一幅畫而唔上機,吳雋楷行為少少牽強.

評分次數

沒看過 好看嗎 4段故事 有連結嗎? 還是各自分開的呢 想看杏兒那一段
6 b4 a& G; V0 p; i' I; }阿ㄨ 發表於 2013-2-27 12:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 S4 t) J! _" i$ ~: k! B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% R. }8 Y; Y+ H5 S3 i4 K  x
都叫做几好睇啦。唯一的连结就是马国明。杏兒那一段是最后的。

評分次數

春&夏比較..我like春之章既人物同劇情多啲.. 其實都有bias既.. 因為個人唔係咁like徐子珊&吳唱K... 雖然徐小姐做戲係OK.. 但始終唔係咁like佢既style.. 但劇情都係一個因素我唔like夏之章既原因.. 如果同一個人共患難咗七年.. 點都會由感情轉做少少愛情掛.. 好奇怪既一個男人...七年唔係一個短既時間黎架!

評分次數

為了一幅畫而唔上機,吳雋楷行為少少牽強.
4 P# u; ]" A, B+ m3 Vtvb now,tvbnow,bttvbbutyu 發表於 2013-2-27 02:22 PM
# K1 Z  ?; L% D; ^5 @
. S- a5 z# }3 I+ ]% m. J& I
我都覺得.. 無聊!.. 可以叫香港既朋友keep住先架嘛..

評分次數

吳雋楷在戲中除了兩次漏出義肢畫面外
# G3 ?3 n4 M) o* n# b9 f+ V' Ztvb now,tvbnow,bttvb所有的戲都讓大家看不出雋楷原來是個傷殘人士
9 w# N' q. W7 B9 \1 Y' w是吳卓羲演的不好還是導演授意
0 H% v/ h7 o/ R" o# @一大敗筆也

評分次數

馬國明在本劇神出鬼沒TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 c1 x# w8 F) t  q/ c
我曾經以為是否愛神邱比特還是月老降世tvb now,tvbnow,bttvb# b" q* j9 N) p7 [: k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M0 d8 i" Z6 Y+ h+ p, A& B; O7 {
反正tvb以前也是有過天降財神之類神仙下凡之類劇集

評分次數