返回列表 回復 發帖
唔系阿妈,佢嫁修文?我没睇架。 T-T TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 E5 B5 E' K1 e2 G# b
大文細佬我仲以为你系Aussie添!原来系美国人。 XD& \5 `/ G7 A3 ~' N, \
电视狂 發表於 2013-3-5 05:18 PM
8 z# t; F6 [+ {6 k, r公仔箱論壇
* P2 w0 N' Y+ P3 |9 E公仔箱論壇因為koala呢!.. misleading囉.. hohohohoho
先前我以為秋之章在第十四集已經完結!但原來是我攪錯了,秋生還有第三個結局,亦是我最喜歡的結果!故事十分正面,她處處為他人設想、開朗及樂於助人的性格,為她最後也能得到真愛至大團圓結局!我個人覺得在合家歡 ..." E4 L: R7 K! W1 c# P
serrurier 發表於 2013-3-6 01:28 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, `/ O/ q0 L6 R2 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 b6 B! P" @, \3 t3 a- [8 ]+ J
第三段故事.. 秋生實在太愛家偉喇
serrurier , 大文細佬 ,所以我楝秋之章為最愛一章,你地投咗票未?
0 _( ?' ?- P" L) R3 t9 ]) @" awww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2013-3-6 10:33 AM
* {  @+ B# l& y3 |, i) L
% O4 f4 ^/ y* I; R) r+ ktvb now,tvbnow,bttvb投咗喇!.. 如無意外應該冬之章win出.. 不過我都只係睇劇情.. 咁神秘我like呀.. 我like推理..
- z) @# O( Y5 I4 ]' vtvb now,tvbnow,bttvb! ^& i# Y3 w3 B7 D* B: H5 Z
仲有呢... 想講好耐... serrurier 個 signature 好正--> 冷眼旁觀天下事,笑談細看風雲變! 好有旁觀者清個feel喎!
, N/ W7 z3 U* n9 S# [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ O) |; {- k. T2 K3 U' {
系囉!我中以为我们两个都系澳洲人。 哈哈哈, 搞错晒。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 G: R4 j, b6 h5 Y* r5 z1 A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 I# ~: W$ j$ z; t
冬天之章好好睇,投马明同杏儿一票!
8 A" g" \3 X8 G' E+ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。电视狂 發表於 2013-3-6 09:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( O( x* Q8 z+ h: y* F# b7 Q8 |

3 R4 R: J0 R! C, r* K1 @7 n/ x, @; bhahahaha  住响外國都係同一類人呀! 冬之章YEAH!
電視狂, 個投票帖你仲未投冬之章喎.. 仲唔投既?? 得我一票only呀.. 幾陰公呀
大文細佬 , 电视狂 兩位大姐,快啲講多啲劇情嘅嘢啦。tvb now,tvbnow,bttvb' @0 h% b3 l+ J! P# Y, d* @- K
leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:43 AM
2 Y4 b% h' f/ @4 \
tvb now,tvbnow,bttvb4 n2 F' e+ _* x. d0 b# S
原來電視狂同我同性架.. hehehehehe... 我只係覺得杏兒對父母古古怪怪咁.. 唔知杏兒係咪好似仁心嗰套劇咁, 個女有壓力創傷後遺症呢?.. 所以咁唔想個女記返1997啲野!
大文细佬煲劇功力漸漸深厚,開始運用劇集的共通點分析劇情,好嘢。
) t" W$ \) C; e) K& ~leekwoklam 發表於 2013-3-7 12:09 PM
9 p7 A8 Z* s/ r% [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 v6 q8 p) f; d6 N
有返咁上下斤兩架.. hahahahaha... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; [& a' U+ X, b: j$ }3 j+ x3 R" p
講返馬明.. 睇到你幅相... 見到佢裸跑對腳後.. 我諗佢男性hormones應該幾勁.. "連大脾都咁多腳毛呀".. 救命!
5 \- _! d  N) t+ l  c. g" Y" \% O" k( T* W
大文細佬,你好似係女仔嚟個喎?但觀察細微亦好似係女仔特質,我就無咁多嘢睇到咯。
; b. \5 _5 s: {4 v$ ]# e' w* Dleekwoklam 發表於 2013-3-7 06:24 PM
. z+ F& X: M6 j& b7 |% C) n1 Y) B5 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 l+ i! J# Y6 l
hahahahaha... 睇電視睇唔得咁清楚.. 全靠你post幅相呀.. 我見到真係巧驚呀.. hahahahaha.. 講笑啫.. 馬明咁靚仔.. 乜都無問題!
0 m# d2 r  j  Z6 z1 _7 w5 V4 Rwww.tvboxnow.com6 [, r9 n+ X) v
講返劇情先, 杏兒今次呢個角色又係另一種態度.. 勁斯文呀.. 我啲friends好少咁斯文.. 物以類聚嘛!
睇了兩集冬之章後,表面知道掌握夢境真相的人,應該是胡杏兒的父母親,如何能夠破解迷團,就要睇馬國明這個偵探的表現了。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 h; B, V5 O* h5 m. [
3 w* S" C. E3 O
www.tvboxnow.com' x% u# P3 V& X! ?

' j$ b* G7 [. J/ I, j; H3 q( ^0 }' s公仔箱論壇好多謝大文細佬大姐大留意在下,要做到旁觀者清並不容易!雖然人在外地生活,但根還是在 ...
' f4 E$ j9 I5 o( }# N1 X( ~tvb now,tvbnow,bttvbserrurier 發表於 2013-3-7 10:06 PM
) C2 G9 A; h# U- p7 B7 Gtvb now,tvbnow,bttvb8 R3 l+ U( d7 A( ?& t
唔止你呀.. 最近版主都改咗佢個signature 呀-->"謾駡會逐漸變成陋習,包容會使你擴濶心懷".. 你地真係好文采, 勁!公仔箱論壇% R3 I  v$ L. b, O* p
仲有呢.. 我都係根在香港架.. hehehehehehe.. 我地一齊煲多啲劇.. 响呢度討論!.. 唔該指導下我呢個論壇新手!