返回列表 回復 發帖
hahahahah... 版主你好正 -->三合一功能的廚房+廁所+浴室..
% c3 Z! q' F1 e8 A# zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 D3 E4 [/ _# d: V* v  b公仔箱論壇如果要我响呢個三合既地方沖涼唔知點算... 整濕晒... hahahahaha
5 A/ }  X+ M, ]( i公仔箱論壇

評分次數

• leekwoklam

真係唔知陳秀珠之前點唔盡阿媽責任.. 但睇佢e+都好似有悔意咁喇... 點唔著都係親生阿媽.. 身體流住佢既血架嘛.. 除非呢個阿媽衰到無人有啫.. 我覺得應該要原諒佢! 不過站於陳展鵬立場.. 佢都可以分份量既.. 養娘可以比生娘重要小小既.. 但唔可以唔理佢生娘架嘛!

評分次數

• leekwoklam

butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
. y5 F# w2 P" {( Rleekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
* F7 o$ |# t. X. u
* z- z9 @1 c" X3 J0 X5 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!6 J7 g! g8 `% ]- U$ I) ~5 h' K
leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( q, I( d6 L9 r( {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 a9 U2 d* ^8 G7 p# j
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
+ M* U2 Y7 z) u% Q8 K4 W( I& q6 P公仔箱論壇电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
9 h+ Q8 {* _. z0 _- n
% l2 r1 v4 v' U
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來." a3 s* r: k3 y% a9 C' @. ?
butyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
- i* L; u: A5 D& K3 ]/ T公仔箱論壇www.tvboxnow.com& \+ Z% a( a, `9 [1 U% i& Q
感激
看親身母自己說年輕時不懂事" U5 @5 ~8 M+ @5 H
有了小孩後
/ _' R9 f* _* z% k- O一直想找個好男人給小孩一個家
0 W& [" e$ c1 ~: e+ H! _$ O& b9 l後來年紀漸長
* |/ J% `1 L# F: @想找回小孩時一切太遲- p: ?' O9 f# Y/ I  s  X
然後之後一直做善事希望彌補TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  K, n4 f% _! o& |- K
親生阿媽已經改過向善
$ u& A$ {: D4 d# O" C) d& ~5 ntvb now,tvbnow,bttvb只是小孩仍誤會公仔箱論壇0 H- B- B& u/ f2 w) `
看tvb近來編劇/ b8 q+ g7 ~# F( l/ F
應該是大團圓結局 ...
# {4 \' R; X* a: {tvb now,tvbnow,bttvbmdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
  u: u; \4 g! \( {, O+ U' L4 \$ ]# P# m  [1 U
咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!
係咩? 又歡「喜」天地又麻雀館 我未睇呀.. e+要煲兩套劇(戀愛&仁心).. 無乜時間睇.. 等我weekend睇返missed咗嗰幾集先!; M- X' ]: f" _" I2 x) b+ f+ {- v9 d6 l2 _
慢慢啦大文細佬,但你今日有無溫書架?
0 K. a: N" `) t
  s& Q; K2 i0 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我啱啱先捱完仁心及遊戲問題,「考」疲倦啊!
- r/ j/ f! k+ L; }0 v! `3 [www.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2013-3-6 02:40 PM
公仔箱論壇4 y( l1 p. \- L! L& V  L

" ^8 q( z2 g  ?( Z6 q1 `2 K& P巧攰就休息下喇.. 為咗我地太辛苦你喇.. 啲劇集info咁detail响邊樹揾呀.. 無記個網都無咁detail呀!www.tvboxnow.com* i- y% ]+ J7 [9 J, ]; y2 K
tvb now,tvbnow,bttvb0 X4 B+ O9 f/ E4 l9 G- q
我呢科do未final.. 月尾嘛.. 同埋呢科得兩個units.. 應該會易啲... 溫一個星期應該無問題.. 過多一個星期先喇.. hehehehehe
本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-7 12:28 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" O& s, F5 v% v  F* p- i, t  I) r/ O

% h/ O3 r5 I+ W7 G, `1 u3 K5 F
賭海無邊,回頭無望,唉!算了吧!望他們改,不如望他們早點死,死了黑洞才能被停止
# ]  q0 x" r. ~, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。屁屁zzz 發表於 2013-3-6 07:28 PM
/ ~; d% g, O1 j" ~公仔箱論壇
* k0 f" c% `- ]hahahaha 屁屁zzz, 你睇得好灰下喎! 樂觀啲, 希望在明天嘛!
版主, 我放學返黎睇咗心路喇!... 睇咗最latest幾集既觀後感係:
9 X3 ]$ P3 M6 s- d" R& I9 L: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 D) V8 m0 A& ~* a+ C$ ?公仔箱論壇1. 如果呢個世界真係有啲咁既仔女, 就快啲比啲報應佢地等佢地身受同感時既悲傷!" r( l, W& T5 z. A: I  u& d
2. 無錯陳展鵬响套劇個角色對養娘好到無得頂, 但以佢响套劇既性格, 無理由咁唔識諗, 咁唔識睇諒佢個親娘架喎, 呢點好唔合理! 以佢咁既性格處處為人著想, 又點會唔體會到佢親娘既心態吖(都係嗰句年少無知係可以原諒架)!
雲姨對子女無可否認是不孝,但在一個金錢掛帥的社會裹,很現實冷酷.或者仲會有人讚他們聰明,相反夏日長這樣孝順的養子,真是萬中無一.
* n# b! m) H/ T# X$ r; ^% r公仔箱論壇butyu 發表於 2013-3-8 12:23 AM
www.tvboxnow.com8 J+ G$ n: d" e2 t. |

$ f+ Q- s1 v) i6 e金錢掛帥都唔會咁離譜掛?? 佢地兩個無人性得巧得人經呀! 讚佢地啲人有啲變態 .. 身為仔女新一代既我do做唔出咁.. 第二時揾到工.. 一定會養返我父母!.. 睇完呢幾集.. 覺得清楚晒乜叫做"人情冷暖".. 至於夏日長.. 我do唔知佢諗乜.. 做乜可以對唔同人咁極端??????