返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
最初我仲以為佢係梁小冰~
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
但係把聲有d惡頂
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
: C7 o/ Z/ e+ U& V( \www.tvboxnow.com
& o$ I' i$ r5 y9 c公仔箱論壇

3 Y$ D3 ?! g8 }0 Y2 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為

真係散發出很自然的美態

5 U6 a0 b) d9 h: q5 T9 x' }& ^; {tvb now,tvbnow,bttvb3 e3 F; y2 e' f. B$ [7 T# p1 z
www.tvboxnow.com$ c, c1 a! s- }+ W
姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
本帖最後由 kerofaye 於 2013-3-6 10:26 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb6 ~, @; ]* i( [4 K0 j' ~' S
1 S  v0 \5 L1 Q
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。0 n; b  x1 X0 C
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
% E  O4 |" u! p2 r" h, O) e  b

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢
5 s2 B& h9 a8 [# e$ K  LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. R+ T( O) r) v$ e3 D公仔箱論壇可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
0 f1 A: \, j( L& i' \% W7 H, x
嘉琪與司徒法正師傅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; M+ N" [* ^' e  Y+ B- _

/ a8 o9 ]# N& n$ @* l1 P飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
" H& K$ `! V0 o* f8 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb, A5 W* C& U3 ~% d9 z* m) i5 C

( _7 Y! z- }. b) P* rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為真係散發出很自然的美態! I! ]. c) A: u
# O- h0 g% r7 g/ \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' a, N( e) ~- A4 o4 Z
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
- q  V0 @& Q/ \6 Akerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 |1 z$ y" ^6 |5 h- W

/ a. C. U1 m- c1 ~- w7 v我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

5 v  n( V+ w5 p& H: _; mtvb now,tvbnow,bttvb

我要珍藏住D相

公仔箱論壇+ q" M; j( F6 Z8 y5 ^

+ d$ \1 w6 Z: j; s( Kwww.tvboxnow.com我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!tvb now,tvbnow,bttvb5 P- e5 [+ n# Q+ E& D' k2 O
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- o; C- ^5 A& x+ e

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

4 W* F) g/ v; l3 k3 D, ^7 u, X我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, t5 m4 n( ]! ?1 K+ b
kerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
/ Q) z; X1 N0 a9 |9 N1 Y: i# J公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y3 z9 b) E" T7 L$ J, s
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
3 v1 @* l( N+ b$ R* y- G1 o  u  ptvb now,tvbnow,bttvb
! [+ H9 O: R  Z0 R4 uwww.tvboxnow.comhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...www.tvboxnow.com: q! d+ a1 l" D7 o* L& P
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
0 w6 @/ t% \9 K. ]
當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖, - Q5 C* z# Y* A( o

6 N9 C- s$ u1 Q. t+ J$ t公仔箱論壇我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》