返回列表 回復 發帖
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。tvb now,tvbnow,bttvb3 c( g2 ]2 Y% }# _' x
leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
www.tvboxnow.com1 S- Y" \8 c! h  t

7 k8 D( H' G+ m3 n" e7 A) Q" ftvb now,tvbnow,bttvb版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
5 W% \/ q- w% Q; x2 Q* b6 e3 a9 y8 u  [www.tvboxnow.com佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
你係佢fans呀!!!!
* ~. x9 |* B0 S6 ~
. E& v; M2 O2 Y  xwww.tvboxnow.com版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
& K2 K9 o7 \7 z8 ktvb now,tvbnow,bttvb佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...公仔箱論壇, b# _1 q1 Q' b$ I. O; k
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ^6 A1 p, S, T
完全同意...
+ U0 g7 e( \% o- G& e( \4 qtvb now,tvbnow,bttvb
( Y3 n  L+ X" ^( {% v- ^3 u& K, \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!公仔箱論壇; j, k# e: d4 y$ T- S7 ]
~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
/ f: r9 d' a7 H( Q: Zyes....

係佢fans呀

) i) A. C& _, F* o+ ~& Q# k0 ]www.tvboxnow.com
" A, B, `$ d; l0 F. h' `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 M/ O4 Q6 |0 j; @完全同意...www.tvboxnow.com( P" \4 g3 F6 R  K0 p  a, A

% [3 _4 p9 k1 k2 Q0 Y% ^5 U* i/ N: I8 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
, b7 F" ^# p1 D4 H/ E) Fkerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 s$ v$ _3 B: ~. V1 ^7 Q$ [: l

0 h9 t) N5 ?; M% DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格
22# 大文細佬 ( i! G: U3 l1 u. c4 y; F- P' }
尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白
( R) e+ x  ?& s2 Ntvb now,tvbnow,bttvb, v7 V& s& s$ b8 X" A
真係冇乜發輝的機會
她做不到女主角
love this lady