返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-4-13 06:51 PM 發表
我都没买 Villa 球员。
买到就发咯。

奋身买左几个车仔球员,
希望他们有表现拉。。。
哈哈!Devin兄,我同你一样买咗Drogba,Kalou,Lampard,JCole。。
希望车仔有表现啦。。。
虽然到依家呢净得4分,
但我估计星期四过后可能你係最高分!
番薯车仔。。。1-1

so sad.......
还以为车仔会大胜添....
点知和球.
真是令人失望,
买到几位车仔球员都没上场.

这季都是红魔夺冠的啦.....
真是令人失望啊.....
原帖由 steve86 於 2008-4-15 01:50 PM 發表
番薯车仔。。。1-1

so sad.......
我嘅Drogba+Lampard都冇落场。。。。。:019::019::019:
原帖由 devin 於 2008-4-15 07:58 PM 發表
还以为车仔会大胜添....
点知和球.
真是令人失望,
买到几位车仔球员都没上场.

这季都是红魔夺冠的啦.....
真是令人失望啊.....
之前我都冇o念到车仔会俾曼联嘅"同乡"威根逼和。。。
睇来曼联冠军之路已经十拿九稳。。。
听晚仲有最后一场车路史vs爱华顿!
之后就有最新排名出现。
大家记得来check下自己嘅排位啦。。
我 还 是 不 看 啦 !
免 得 伤 心 啊 ! :019: :019:
原帖由 ljw1982 於 2008-4-16 10:17 PM 發表
我 还 是 不 看 啦 !
免 得 伤 心 啊 ! :019: :019:
杰兄我睇你好多时都冇换球员又点得高分呢??
如果你有时间买卖球员,
我o念你一定可以攞到好高分!
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-16 10:24 PM 發表

杰兄我睇你好多时都冇换球员又点得高分呢??
如果你有时间买卖球员,
我o念你一定可以攞到好高分!
hahaha!!那 你 这 个 星 期 有 什 么 心 水 啊 !

回復 #294 ljw1982 的帖子

就买阿仙奴球员啦。。。
因为呢個周末主场对Reading,
而下星期就对客场对Derby。。。:onion14:
jackson 兄介绍的实没错的.

大家一起买阿仙奴球员啦.....
原帖由 devin 於 2008-4-17 10:27 PM 發表
jackson 兄介绍的实没错的.

大家一起买阿仙奴球员啦.....
唔怕话俾大家知,
我依家至少买咗有5位阿仙奴球员!
因为车仔同爱华顿呢個周末冇赛事,
所以我买嗮所有佢哋嘅球员!
有个问题---

almunia受伤几场??

lehman 很便宜哦,才五块多。

回復 #298 devin 的帖子

Injuries             Player Condition               Expected Return*

M Almunia         Thumb/Wrist Injury         no return date
第三十二期成绩已经出炉,
等我排好就有成绩出来!
转头见啦。。。。。。:onion14: