返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-4-29 08:00 PM 發表
侥幸买到的arsenal球员表现好而已。

下一期没有甘好彩的啦。。。
恭喜嗮devin兄为呢期嘅冠军!
下一期唔好手下留情。。。
第33期排行榜已经出炉!
各位波友可以check下自己嘅排名。:014:
drop again....number 5 le....

haihzzz...still got 2 more match.....

原帖由 steve86 於 2008-4-30 09:37 PM 發表
drop again....number 5 le....

haihzzz...still got 2 more match.....

哈哈!你哋嘅积分咁接近,
没到最后一秒都唔知边位跑出,
但我发觉londoner嘅表现非常稳定,
差唔多期期都入十大!
仲有果位已经俾取消资格嘅jinjimai!
希望下季佢可以现身啦。。。
大家比分太接近了,
所以一直互换排名.

还有两场,
就看下边个可以突围而出,
拿到亚军和季军咯.
原帖由 devin 於 2008-5-1 08:39 AM 發表
大家比分太接近了,
所以一直互换排名.

还有两场,
就看下边个可以突围而出,
拿到亚军和季军咯.
哈哈!devin兄,
净返呢两场我建议大家可以买啲保级球队!
因为我相信佢哋一定会博嗮命来踢呢场赛事。
This week will buy Blackburn Player's.:onion05:
原帖由 yamfu 於 2008-5-2 05:39 PM 發表
This week will buy Blackburn Player's.:onion05:
玫瑰对公羊!Santa开大吃会??:onion03::onion03::onion03:
yeah....buy jor Blackburn's player...

hope can earn lots la....my position keep drop...so cham
我都买左几个blackburn球员。

应该会开杀羊大会。
我呢期应该唔会买玫瑰球员!
因为冇乜水。。。:019: :019:
哈哈!大局已定!
我同大家分享下我购买嘅球员。

L. Fabianski

E. Eboue    W. Gallas    S. Warnock

J. Arca   F. Fabregas    Denilson    S. Larsson

J. Roberts    E. Adebayor    B. McBride

如果你哋没买球员,可以考虑同我一样!!
我只有 W. Gallas ,  S. Larsson
和jackson兄一样罢了。

不知 Santa Cruz 会不会进球呢。。。。。

回復 #358 devin 的帖子

希望佢唔入啦。。。哈哈。。。唔系我無得追

rooney無踢。。。:019:
喵喵喵
原帖由 devin 於 2008-5-3 05:48 PM 發表
我只有 W. Gallas ,  S. Larsson
和jackson兄一样罢了。

不知 Santa Cruz 会不会进球呢。。。。。
我估计Larson会入波!:onion14:
上星期对利记果粒Free Kick到依家我都仲记得!
阿仙奴又买咗咁好嘅会员。。。。